Počtář 07.11.2022 10:45 Zobraziť v diskusii

Re: Andrej Babiš

Kaktus povedal/-a: pan Babiš sice klidně může - přesunout svoje firmy jinam, ale byl by blb kdyby to udělal, neb tam by byl jen obyčejný ,,řadový'' průmyslník, jenž by se musel podřídit pravidlům, na které by neměl žádný vliv.

Zde si dovolím lehce polemizovat.
Počítám, že není řeč o lidech, kteří se mohou rozhodovat podle toho, jak se v noci vyspali.
“Babiš klidně může” by znamenalo v zamlčení předpokládat, že není bílým koněm. A počítám s tím, že to by byla chyba. Protože kde se po převratu tak rychle vzali ti geniální self-mejd-meni typu prodavač kopírek (Kellner - firma Impromat dodnes existuje, i když už není v PPF, https://www.lidovky.cz/domov/kovbojska-cesta-k-miliardam-jak-petr-kellner-vybudoval-sve-byznysove-imperium.A210329_092216_ln_domov_rkj), vyučený krejčí vystudovaný v emerice (Bakala), syn (chudého) VŠ učitele a VŠ učitelky (Křetínský) atd. atp.
A podívejme se na všechna ta jména a příjmení. Včetně AB a Matěje Stropnického. Kdo sleduje moje výpočty podle “jmenné heuristiky”, vidí, že jsou to všechno jewrejská jména. Ano, u Matěje to není jednoznačné, ale myslet si, že dělat velvyslance v Izraeli (jako jeho otec) může obyčejný “civil” počítám, že je neznalost.

A hlavně: "všichni jsou blbí (tj. mají svoje firmy jinde), jen AB je génius a vizionářsky zůstává v ČR"...
Z výše uvedeného plyne, že oni MUSÍ být jinde a on MUSÍ být zde.
Jak si přejí žokejové těchto koní.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.