Quilgen 07.11.2022 12:45 Zobraziť v diskusii

Re: Islám a kultura v muslimských zemích

Rusofil povedal/-a: Už i Lavrov recituje báseň Puškina, kde mluví o tom, aby se do nás Slovanů "nesrali".

On se baví o Západu a Liberalismu, který Západ šíří (a ty bráníš).

Rusofil povedal/-a: V době, kdy byla vypálena Alexandrijská knihovna "křesťanskými fanatiky" jak ses o nich vyjádřil, tak věz, že o křesťanech v té době nebylo ani tucha, ještě neexistovali a dokonce ještě se nenarodil ani Ježíš. Ta byla vypálena právě proto, že se chystali uvést do života nové náboženství a to by nefungovalo, kdyby knihovna existovala.

Rok 500, tedy 500 po Kristu ne před Kristem.
To už bylo Křesťanství skoro 200 let oficiálním náboženstvím Římské Říše...
Knihovna byla vypálena +- v 400 po Kristu.

To je oficiální historie do hloubky zkoumaná a potvrzená jak archeologicky tak písemně.
Pokud máš zevrubné důkazy o tom, že to bylo jinak, tak prosím, ale dost o tom pochybuji.

Kdo se tady odhaluje, jsi ty, protože je jasně vidět, že jsi nečetl KSB.
KSB (např. v Základech Sociologie) často cituje z Koránu a na nemálo věcí přišlo jejich studiem. Pokod tedy tak nenávidíš Islám a jsi plně proti němu, tak jsi i proti KSB, takže nevím, co tady chceš?!

Rusofil povedal/-a: Ale co, tobě to nebrání přisoudit žhářství křesťanům, když se to hodí, že? Udělals přesně to, co GP. To, že prázdné zdi Knihovny byly zbourány dlouho poté, kdy tam již žádné knihy nebyly, je ze stejného ranku, jako když Islámský stát v Sýrii již ničil jen sochy a zdi památek, aby po nich nezůstala ani stopa. Stejným způsobem se zničení knihovny hodilo na Křesťany. Stejný modus operandi, jen ty to nevidíš.

To ty nevidíš to Řízení GP, které jsem tam mimochodem popsal, ale ty už jsi se neobtěžoval číst.

Rusofil povedal/-a: Dál jsem to již nečetl, protože vím, že dál to bylo ve stejném duchu, tedy překrucování faktů, popíraní nebo omlouvání zločinů muslimů.

To Warren manipuluje a překrucuje historii jak se mu hodí a jak se hodí GP.
Mě obviňuješ, že se ani nepodívám na to video a že se bojím, že by mi to "rozbilo iluze", ale když tomu věnuji 4 hodiny svého víkendu a detailně to rozeberu a vyvrátím noho jeho tvrzení fakty a dá je do kontextu, tak to jediné na co se zmůžeš, je mě osobně napadat "Ad Hominem" a "...dál to už nečtu...".
:smiley: Proč, bojíš se, že ti to "rozbije iluze" ?!

Já jejich zločiny nijak neospravedlňuji, jen je dávám do kontextu, protože Warren (a myslím si, že schválně) ten kontext neposkytuje a tím vytváří dojem, že Muslimové myli jediné špatní na celém světě v celé historii a ostatní si jen tak klidně žili mírumilovné životy. Byli jiní, kteří byli také kdejací...

Rusofil povedal/-a: Místo toho, aby ses snažil o obnovu našeho, saháš po cizím.

A co je To Naše ?!
Když Korán řekne, že nebe je modré, tak ty budeš tvrdit, že je zelené ?!

A pořád jsi neodpověděl na to, co s Islámem a Muslimy, když svět čeká nevyhnutelná integrace.

Takže ve shrnutí, nejsi schopný ani na 3. "pokus" odpovědět na mé otázky.
Nevíš nebo si neuvědomuješ (nebo nechceš), že KSB je z části založené na Koránu a některé věci z něho také přijímá a chválí/oceňuje a potvrzuje jako správné a přínosné.

Klidně si dál slepě nenáviď 2 mld. lidí a jejich náboženství. Budeš stejný jako Anglosasové, kteří se bojí a nenávidí všechny a všechny, kdo nejsou jako oni. Je to tvůj problém.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.