Ogar Valach 07.11.2022 13:48 Zobraziť v diskusii

Re: Islám a kultura v muslimských zemích

Baviť sa o tom, či je islam dobrý alebo zlý, reformovateľný alebo nereformovateľný, lepší alebo horší ako liberalizmus, je zásadné nepochopenie podstaty.

Islam bol prinesený primitívom z púšte, ktorí zaživa pochovávali svoje ženy. Žena pre nich je a vždy bola podradná. Dnes už ženy nepochovávajú zaživa, ale žena je pre nich v hierarchii až za psom. Islam je pre nich vhodný a tým najlepším, na čo sú schopní dosiahnuť. Pre nich!

U nás, Slovanov, boli muž a žena stvorení naraz a ako rovnocenní partneri!

Pre nás, Slovanov, je islam neprijateľný rovnako, ako je pre nás neprijateľný západný liberalizmus. Ide proti samotnej našej podstate. Každý, opakujem každý Slovan, ktorý sa stane moslimom, upadne. Naša duchovná úroveň a kultúra je na úplne inej úrovni, než trojica najprimitívnejších abrahámskych náboženstiev, vrátane kresťanstva, ktoré je z nich po stáročiach primitivizmu na najvyššej úrovni.

Moslimovia sú mentálne na úrovni stredoveku.

Oni ešte len teraz zažívajú svoje "križiacke výpravy". Kresťania proti nám tiež organizovali križiacke výpravy, lenže vojensky nás poraziť nedokázali. Preto k nám poslali agentov Vatikánu Cyrila a Metoda a začali nás rozkladať zvnútra. Stavili na našu toleranciu a na to, že sme cudzincov považovali za rovnakých, ako sme my sami, čo bola naša najväčšia chyba. Pri pokresťančovaní vyvraždili 2/3 až 3/4 našich ľudí. Až potom sme im dočasne podľahli.

Je hlúposť stúpiť na rovnaké hrable v prípade islamu. Islam nás tiež nedokázal poraziť (turecké nájazdy), preto to znovu skúšajú cez našu toleranciu. Drístami o tom, že je rozdiel medzi koránickým a historicky sformovaným islamom. Že entita alah je to isté ako náš Stvoriteľ. Že koran bol zoslaný Bohom. Bol zoslaný arabským bohom, nie našim Stvoriteľom. Rovnaké metódy, rovnaký, alebo ešte horší výsledok.

A hlupáci sa nepoučili z dejín a chcú zopakovať rovnakú osudovú chybu, ako naši predkovia.

Všetky náboženstvá sú zlo!

Pre nás, Slovanov, je najlepší védický spôsob života v rámci Konov Všehomíra. Všetko ostatné sú len obchádzky, alebo dokonca slepé cesty ako v prípade islamu. Žiadne kresťanstvo a už vôbec nie púštne náboženstvo, ktoré kde sa objaví, všetko prevracia na púšť.

Pre akých ľudí je určené náboženstvo, ktorého učenie bolo zoslané vrahovi, zlodejovi a pedofilovi? Všetko dobré, čo sa do koranu dostalo, sme my, Slovania, mali dávno predtým. A bez všetkého toho zlé, čo sa do koranu dostalo. Takže načo blúdiť s islamom, keď sa dá ísť priamou cestou, ktorá bola určená priamo nám a je teda pre nás najvhodnejšia?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.