Ogar Valach 07.11.2022 18:36 Zobraziť v diskusii

Re: Z knižnice KSB - Od antropoidnosti k ľudskosti

@mih povedal/-a:
Pojem Anglosasi by som upresnil. Boli to vybraní príslušníci žrecmi za týmto účelom Vyvoleného (a vytvoreného) národa. Z vtedajšieho Holandska, Portugalska, neskôr Anglicka a Francúzska. Ako svoje nástroje používali (tak ako dodnes) aj príslušníkov národov, na ktorých parazitovali (parazitujú), vrátane svojho.

Preto to nemohli byť žreci.

To čo spomínaš, t.j. oslabenie a následná likvidácia sú čiastkové procesy. Zostrihať strom (podľa predchádzajúcej analógie). Ale čo je konečným cieľom GP, keď budú splnené čiastočne ciele - teda napríklad pre neho nežiadúce rasy zlikvidované? Je to obyčajná, pudová túžba po moci a s ňou spojenými výhodami, akú poznáme napríklad u politikov? Nato to celé niekoľkotisícročné úsilie? Nepopieram túto možnosť. Ale táto odpoveď sa mi nezdá byť zďaleka uspokojivá.

Uspokojivá odpoveď presahuje KSB a závisí od odpovedí na otázky: "Kto je globálny prediktor?" "Aké procesy sú nadradené snahe o zotročenie ľudstva zo strany GP?" "Aká je naša podstata: kto sme, prečo sme sem prišli, kam pôjdeme po smrti?"

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.