Kaktus 08.11.2022 12:16 Zobraziť v diskusii

Re: Kauza Dráčik

Jaká náhoda, že všechny velké světové obchodní značky - nejvíce propagované, notoricky známé ve svém oboru bojují za ty stejné globalistické ideje (sračky), za ten stejný biblický projekt.

Jeden by řekl bezstrukturní řízení, avšak dohromady tvoří jednu obrovskou korporaci rozdělenou na patra, se subordinací od oka směrem dolů. Určité patro generuje zisk, druhé určuje pravidla a zaručuje odbyt, další utváří ideologii, světonázor. Když je potřeba dostane dané patro příkaz aby reagovalo a reaguje. A pak se zdá, že bezstrukturně, ale ve skutečnosti za ním stojí struktura korporátu minimálně západního biblického projektu. Proti tomuto jsou klasické byť obří korporace, nicotné.
A proti tomuto se bojuje.
To je důvod, jak je možné, že od nepohodlného obchodního řetězce, jako na povel, odejdou dodavatelé, případně velcí odběratelé, protože i oni jsou součástí určitého patra, a když přijde pokyn, spolupráce se ukončuje, dokud nepohodlný výrobce nepřehodnotí svůj postoj. Stačí, když pokyn dostane jen vrchní šéf, zbytek nemusí mít vůbec ponětí, že je součástí nějakého patra výrobců - sekce hračky, nebo lisovna plastových dílů, kterou před nedávném skoupil zahraniční gigant...

A tak se šíří ,,bezstrukturní'' řízení, které nemá nikde žádnou oficiální adresu.

Toto je potřeba porazit, aby byla zničena hydra západní globalizace i se svými zaručenými hodnotami.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.