Lin 09.11.2022 09:38 Zobraziť v diskusii

Re: Ženy (nielen) z Ukrajiny

@Quilgen
K Ukrajinkám: proti gustu žádný dišputát. Mnoho našich mužů (a nejen našich) vidí v Ukrajince výhru a to co "hledali celý život". Je to napříč Evropou a obávám se, že nejen tam. A není to kvůli "zlaté tam dole". :) Stejné chování jako UA si uchovaly i některé ženské u nás. Těžko to popsat chlapovi... zvláště tomu s přebytkem testosteronu a tomu, pro kterého je prioritou, jak o sebe žena "dbá". Pro takové je Ukrajinka fakt výhra. Dočasně - samozřejmě. Do té doby, dokud je chlap schopný jí zabezpečit její životní styl.
Jde o to, že tyto typy žen se celoživotně přetvařují a to kvůli svým výhodám. Křehké, bezbranné, bezradné, nutně potřebující mužskou ochranu před zlým světem - tak to je to ono - ta hra, na kterou muži slyší. "Krásná, křehká dáma v nesnázích" = vztah na bázi "něco za něco". Ryze obchodní, kde Ukrajinka se nějakými city fakt netrápí.
Jak říkám - těžko to vysvětlit. Možná na příkladu této krásně ukřice (což ti určitě udělá radost) , která si stěžuje na Němce, kteří jim oznámili "konec sociálního bydlení". Přesně tak se ukřice zachová, když jí muž oznámí, že musí šetřit a jít do práce, protože teď už on přinese domů málo:
https://politikus.info/video/147951-divchinu-v-nimechchini-poprosili-pokinut-socialnoe-zhile.html

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.