Ogar Valach 09.11.2022 18:30 Zobraziť v diskusii

Re: Islám a kultura v muslimských zemích

Quilgen povedal/-a: Nemohli nijak rezignovat na realitu, že KSB vychází z části z Koránu a že má v mnoha věcech pravdu (např. ukřižování Ježíše, které se nikdy nestalo).

Základ je v našich Védach (Mŕtva voda). Isram tam bol vsunutý agentom Michailom Veličkom až po tom, čo sa infiltroval do VP ZSSR.

Všetky pravdy, ktoré sú v korane, sme my, Slovania, mali tisíce rokov pred nimi. Prečo sú ignorované a islam v KSB vyzdvihovaný? Našich predkov starý VP ZSSR špiní a klame o nich, ale moslimov ospravedlňuje hlúposťami o koranickom a historicky sformovanom islame. Podstata KSB je skrz starý VP ZSSR protislovanská, ale silno proisramská.

Miešaš ukrižovanie Ježiša v korane s KSB. Čo majú tieto veci spoločné? Nie som odborník na učenie z púšte, ale pokiaľ viem, moslimovia neuznali Ježiša ako Božieho syna a považujú ho za veľkého proroka, ale nie najväčšieho, za ktorého považujú mohameda. Kde v korane sa píše, že Ježiš nebol ukrižovaný? Ježiš ukrižovaný byť nemohol, pretože nikdy nič zlé nespravil. A možno to bol dokonca náš Radomír.

Čo ťa vedie k obhajobe islamu a k bezdôvodnému obviňovaniu z nacizmu, ktoré tu už bolo neraz zo strany na isramský egregor napojených indivíduí. Ideš presne podľa šablóny, akurát už cieľom nie som ja, ale Rusofil a Lena (mňa si vynechal len preto, že ma ignoruješ a moje komentáre nevidíš - tvoj problém).

Ježiš a kríž majú spojitosť s úplne niečím iným. Film Duch doby od 0:09:27 (zapnite si české titulky).

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.