Lin 10.11.2022 14:09 Zobraziť v diskusii

Re: Hudba

@Rusofil povedal/-a:
@Lin, proč bych se neměl ozvat? Mrzí mě to, že nám tady nadávají s Ogarem do fašistů, a pak jen jinými slovy potvrzují, co jsme tady psali již dávno.
Tak se nikdy nikam neposuneme, pokud se budeme pořád vracet o několik let zpátky, až to někomu dojde.

Díky, že reaguješ normálně. A popořádku:
Vím, že tě to mrzí, protože to samé mrzí vždy i mě a někdy se, holt, neudržím a jízlivě se ozvu. Jenže - je mi to stejně prdlačku platné. Jak chceš docílit toho, abychom se "posunuli"? To by tu museli být stejní lidé (což nejsou) a museli by být navíc schopní v hlavě něco udržet = aby si pamatovali, že tuto informaci sem dával loni Rusofil.
Potíž komunity je ta, že se změnila po dobu těch 13 let už mnohokrát... A moc mě to mrzí a dost mě to štve, protože se motáme v kolečku a pořád dokola "objevujeme kolo".
Jenže - víš snad cestu jak z toho? Já ne. Už jsem si to zažila mnohokrát a jak jsem psala - někdy mě kdosi "poučuje" i mým vlastním textem. A co hůř - často si ani nepřečtou můj komentář a reagují na ně (doplňují) tím, co v komentáři JE obsažené. A dávají to jako "novinku".
Proto se snažím přizpůsobit se "době", protože neznám obranu a stále ještě mám za důležité dělit se o informace a poskytovat je.

A já ti nezazlívala, že ses ozval - ale že je to zrovna pod Počtářovým povídáním, které se mu - dle mého - dost povedlo. Tak mi to přišlo, že to slíznul nevinně.
A to nadávání... Já nenadávám a nevidím tě jako fašistu nebo dokonce "trola", s mnohými tvými názory souhlasím a vím, že nejsi konfliktní a nic člověku do hlavy netlačíš. O Ogarovi mluvit nebudu, s tím je to trochu jinak.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.