Neo 12.11.2022 22:20 Zobraziť v diskusii

Re: Tvorivá spoločnosť a jej aktivity

toto su etapy vybudovania tvorivej spolocnosti, z ich stranky

https://creativesociety.com/sk/news/osnovy-etapy-vybudovania-tvorivej-spolocnosti

Etapa informovania. Je to informovanie ľudstva o Tvorivej spoločnosti. Každý neľahostajný človek môže informovať o Tvorivej spoločnosti čo najväčší počet ľudí. To je to, čo teraz aktívne robí množstvo poctivých a čestných ľudí z mnohých krajín sveta.

Politická etapa. Vytvorenie politických strán s názvom Tvorivá spoločnosť v rôznych krajinách s jednotnou ideológiou Tvorivej spoločnosti. Celkovú koordináciu strán zabezpečuje Medzinárodný ústredný výbor, ktorý je kontrolovaný medzinárodným spoločenstvom - Medzinárodným spoločenským hnutím ALLATRA, t.j. komunitou mimo politiky a náboženstva. Cieľ je jednoduchý: využiť politiku ako nástroj nie na rozdelenie, ale na zjednotenie ľudí.

Celosvetové referendum. Uskutočnenie celosvetového referenda o prijatí tvorivého modelu rozvoja celým ľudstvom ako jediného prijateľného a nevyhnutného modelu na prežitie ľudstva.


a moj nazor: nepozdava sa mi to, pretoze je to cista centralizacia a odovzdanie moci do uzkeho kruhu ludi, ktori by rozhodovali o celom svete

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.