Lavazza 12.11.2022 23:57 Zobraziť v diskusii

Re: US voľby a ich sponzori

@Lavazza povedal/-a:
Najväčší sponzori politických strán v týchto US voľbách:

Už aj článok: https://akw.sk/kde-skoncila-financna-pomoc-ukrajine/

OMYL!

Držte si klobúky. Finančnú pomoc, najmä tú americkú, ale pravdepodobne aj tú od svojich európskych protektorátov, investovala Ukrajina do FTX. A FTX ich posielala na účely, ktoré zrejme určovala priamo Demokratická strana SŠA (vrátane sponzoringu aktuálnych volieb do Kongresu a Snemovne reprezentantov).

Neprišli by sme na to, keby FTX náhle zbankrotovala. FTX je burza s kryptomenou. Pri včerajšom oznámení o bankrote FTX sme sa dozvedeli, že burza má v pasívach evidovaných 30 až 50 miliárd USD, kým v aktívach eviduje nulu. A čo je najzaujímavejšia informácia je, že v pasívach sa nachádza meno veľkého investora, ktorým je, hádajte, kto. Áno, je to štát s názvom Ukrajina.

Vieme totiž presne, kde istá časť týchto peňazí skončila. Priamo v kampani Demokratov. Štatutár a majiteľ FTX, Sam Bankman-Fried, bol totiž druhým najväčším darcom tejto strany, ktorá mimochodom stojí za celosvetovými pokusmi o cenzúru nepohodlných médií. Predbehol ho len najväčší rozsievač svojej verzie demokracie, sám veľký George Soros. Ak chcete o dôvodoch konca FTX vedieť viac, pozrite si tento link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sam_Bankman-Fried

—/—/
Nuž takto vyzerá “skutočná demokracia” a pomoc Ukrajine.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.