Rusofil 18.11.2022 17:09 Zobraziť v diskusii

Re: 17. november - spomienky, ako sa pozeráte na túto udalosť vtedy a dnes

@rony povedal/-a:
Ogar stadovitost bez hlbsieho pochopenia bolo napriklad Tvoje tvrdenie ze tovarne maju patrit ludom. Je to lubive stado naskoci na podobne floskule raz dva.Tam som sa ale pytal aky je vztah medzi vlastnictvom vyrobneho prostriedku a cenou vyrobku. Nikto tam neodpovedal. Dal som tam aj podotazky. Tak nech sa paci.

R> @rony povedal/-a:

Kolektivisticke teorie urcite maju co do seba ale problem kolektivizmu bez hlbsieho pochopenia je len o stadovitosti. Nic viac. To co budem pisat je o KSB aby som sa nemusel opakovat. Ked nesuhlasite tak si to vybavte s autormi pripadne mi konkretne napiste v com som KSB prekrutil alebo v com sa KSB myli.
Existuje synergicky efekt. (2+2 rovna sa 5) Synergia vsak funguje aj v negativnom zmysle a to v zmysle ze hlupost rastie. Dav je hlupejsi ako jednotlivec v dave. To plati aj pre kolektiv ide o to co spajas. Hlupakov alebo rozumnych ludi. Synergia ako remen.
To co som sa pytal ohladne kolektivu a jednotlivca tak nie je o individualizme ale o sile jednotlivca ktory napr. ma nastudovane KSB, ovlada riadenie socialneho supersystemu a na zaklade nastudovaneho pochopeneho odpozorovaneho ako co funguje je nemanipulovatelny. Sila kolektivu zavisi od sili takehoto jednotlivca preto Pjakin a dalsi vyzyvaju k studiu. Zachrana topiaceho je v rukach samotneho topiaceho. V KSB bezi nejaky kolektiv zachranit toho topiaceho sa? Nikto nemoze vyriesit Tvoj zivot okrem Teba. A kde zacat? No u seba. Je to individualizmus? Plno floskul pisete zabrdate do osobnej roviny ja som dnes mal sadit cesnak a cibulku len je necas tak sem nakukujem. Dajte si peknu piesen k teme Ziarislav moje oblubena.

>
Rony, budeš spokojen s odpovědí Gosudara Putina o individualizme a kolektivizmu?
Podívej se na video od 57:50. Bylo by záhodno, kdyby se konkrétně na toto video podívali všichni, kdo se tady nachází. Hodně se toho dozví. Pohled na lidi ze strany tajných služeb. Jak koho nejlépe zlomit a kdo se zlomit nenechá.

To, že ti nikdo neodpověděl ohledně ceny výrobku, je lež. Já ti odpověděl, ale nebyls spokojen. A to je rozdíl.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.