Lavazza 18.11.2022 18:00 Zobraziť v diskusii

Re: 17. november - spomienky, ako sa pozeráte na túto udalosť vtedy a dnes

A aby toho nebolo malo, absurdnosť tejto doby, myslím, že naozaj “nádherný odkaz” 17.11 - Zuza, Eduscho a všetci odtatni mozete byt pravom hrdi na seba:

https://www.ta3.com/clanok/251673/sefka-spravodajstva-rtvs-maria-hluchanova-konci-vo-funkcii-moze-za-to-odvysielanie-ficovho-prejavu

Uviedla to @JankA aj tu: https://ksbforum.info/discussion/comment/13337#Comment_13337, ale sa to priam žiada sem pridať.

Dôvodom razantného kroku je odvysielanie prejavu Roberta Fica zo snemu strany Smer-SD na spravodajskom okruhu RTVS, šéf RTVS ho hodnotí ako nešťastné a veľmi znepokojivé. "Predovšetkým preto, že v takýto sviatok nemá vo vysielaní RTVS mať priestor žiadna politická strana. Vysielanie verejnoprávneho média musí byť priestorom na pripomínanie demokratických dôsledkov a výdobytkov Nežnej revolúcie, ktoré považujem v tomto čase za mimoriadne dôležité," zdôraznil Machaj.

Toto je pľuvanec do ksichtu vsetkym tým, ktorý štrngali naivne síce, ale verili ze príde sloboda a demokracia. No neprišla.

Ten starý režim nebol dobrý, ale je lepší než je ten teraz. Tam ste sa museli niečoho vzdať výmenou za istoty sociálne. Aj tu sa musíte vzdať avšak za výmenu sú v lepšom prípade korálky, v horším nič.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.