Rusofil 19.11.2022 14:27 Zobraziť v diskusii

Re: 17. november - spomienky, ako sa pozeráte na túto udalosť vtedy a dnes

rony povedal/-a: To ze niekto dostal taketo podniky mohol sa rozhodnut to dotunelovat alebo sa trapit snazit to zachranit uchovat pracovne miesta a rozvijat. Problem bol aj to ze sa rozpadli odbytistia RVHP ako spolocny hospodarsky priestor. Nasledne vacsina takychto podnikov presla vlnou privatizacii cez exekucie kde sa ako tak dali zachranit a kupit funkcne celky.
Ste tu presiaknuty marxizmom tazko tie algoritmy dostat z hlavy.

No ale právě proto jsem tady dával graf, na jakém principu lidé uvažují a kde zakopán pes. Je ve výchově mladé generace. Ukázal jsem i cestu, jak z toho ven. Třebas Putin na tom intenzivně pracuje, akorát si všichni myslí, že je to nepodstatné, protože se to nepovažuje za cennost. 85% procent lidí se dívá na svět procesním, nebo tělesným pohledem. Vize minimálně 25 let dopředu, je pro ně utopie. Ale naši nepřátelé plánují na staletí dopředu. Pokud si to neuvědomíme, je po nás. Většina se chová, po nás potopa.
Co se týče algoritmů jsi vedle. Stalinův systém dvou měn, konvertibilní a nekonvertibilní rubl, ve společnosti bezvadně fungoval, stačí jej jenom oprášit. Putinovy poslední kroky v ekonomice to potvrzují. Pomalu, ale jistě, krok za krokem k tomu směřuje.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.