Lavazza 22.11.2022 15:57 Zobraziť v diskusii

Re: Transgender agenda a LGBT

Zaujímavý pohľad na celú túto agendu:

https://cz24.news/americka-psychiatricka-cely-genderovy-prumysl-je-zalozen-na-neuspesne-studii-ktera-sama-sebe-vyvratila

Z článku:

Psychiatrička pro děti a dospívající Miriam Grossmanová, která se již 40 let věnuje duševnímu zdraví, uvedla, že genderový průmysl je postaven na lžích jednoho zakomplexovaného psychologa.

„Člověk, který přišel s touto teorií, byl Dr. John Money, a ten přišel s myšlenkou, že biologie člověka – jeho tělo, jeho chromozomy – je zcela oddělena od jeho pocitu, zda je muž nebo žena,“ řekla Grossmanová v rozhovoru pro pořad American Thought Leaders na EpochTV.

Grossmanová řekla, že průmysl obklopující genderovou ideologii – od genderových klinik a nemocnic až po transgender pride vlajky a vznik hnutí za občanská práva transgenderových osob – je založen na konceptu, jehož pravdivost nebyla nikdy prokázána.

„Ve skutečnosti se prokázal pravý opak,“ řekla. „Celý tento koncept, že identita muže nebo ženy je zcela oddělená od vaší biologické stránky, byl ve skutečnosti prokázán jako nesprávný experiment Johna Moneyho.“

Money se významně podílel na založení první kliniky, která prováděla operace změny pohlaví u dětí i dospělých na Klinice Johna Hopkinse pro změnu pohlaví (Johns Hopkins Gender Identity Clinic).

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.