Rusofil 23.11.2022 21:56 Zobraziť v diskusii

Re: ... o Adamovi

@dum povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

dum povedal/-a: Akýže mi postavíte dom, hovorí Pán, kde je nejaké miesto pre môj odpočinok?"atď. V celom NZ nenájdeš termín Hospodin v žiadnej slovenskej verzii.

Jsem pomalu zoufalý. V České verzi je to Hospodin, ve Slovenské Pán. Chápeš? Ale žádný z nich není Bůh, který stvořil. Hospodin/Pán, je entita vydávající se za Boha- stvořitele. Nepokrytě o tom mluví, a dokonce si je tak jistý, že to co bylo před ním, nikdo nebude zkoumat.
Slováci mají Pána, Češi Hospodina, Rusové Gospoda. Všichni se modlí k této falešné entitě, ne k Bohu.
Na tvém příkladu je vidět, že tato záměna se Pánu povedla. Pán, není Bůh.
Správně by tvá citace měla znít:
"Akýže mi postavíte dom, hovorí Boh, kde je nejaké miesto pre môj odpočinok?"

Kľud Rusofile. Pánova ruka alebo Ježišova ruka sa v NZ spomína na viacerých miestach aj po Jeho nanebovstúpení a transformácii. Slovo sa stalo telom. Oddelený Aspekt Božej Absolútnej Pravdy a Života už v transformovanom tele Ježiša Krista sa znova zlúčil z Bohom. Tým pádom Bohom je pre mňa Pán Ježiš Kristus. Ja sa na rozdiel od iných nemodlím k falošnej entite. Veď je úplne logické, čisto hypoteticky- ak by sa nejaký aspekt Absolútneho (dajme tomu taktiež Pravda a Život) inkarnoval nie v Galilei, ale napr. niekde v Tartárii do tela jedinca -vymyslím si - Sláva Staroverca , stal by sa poslom Božím, učil by a konal skutky, bol popravený za svoje "rúhanie, herézy", umrel, bol vzkriesený, vstal z mŕtvych a jeho transmutované telo by Absolútny včlenil do svojej Prirodzenosti- tak meno Boha by bolo pre mňa Pán Sláv Staroverec☺.

Právě o to jde, že existence Ježíše není nikde, nikým ze současníků potvrzena. Ježíš je fiktivní postava, nebo nějaký chudák vytažen z davu a s umřením a z mrtvých vstáním, podobně, jako student Šmíd v roce 89.
Takových Ježíšů, bylo před ním v historii nejméně 3. Stejný životopis, stejné skutky, stejná chiméra. Pokud budu mít trochu času, napíšu o těch předešlých Ježíších. Prostě GP tuto postavu využil na protlačení svých cílů. Předtím nechal zničit Alexandrijskou knihovnu, aby zápisy o těch předešlých zmizely a mohl uvést nové náboženství. To nové náboženství je postaveno na uctívání Ježíše.
Jsi tady na stránkách KSB. Tak víš, že náboženství je ideologie a každá ideologie je postavena na nějaké osobě. Ať je to Ježíš, Mohamed nebo třeba Buddha. Přes tyto osoby nás GP řídí. Jsou to jen instrumenty řízení. Tyto osoby si GP sám charakterizuje, dává jim vlastnosti a činy, které potřebuje a prostřednictvím svatých knih je uvádí v život. GP nesnese, aby se lidé modlili k nikomu jinému, než k němu. Proto ta falešná identita.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.