Rusofil 25.11.2022 19:38 Zobraziť v diskusii

Re: Jak jsem podepsal s bobrem dohodu o neútočení a jiné zvířecí příběhy.

@Fero povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:
Pokračuje "nekonečný příběh s bobrem.
Minulý týden v pátek, když jsem se šel projít k řece, potkal jsem souseda, jak s motorovkou likviduje popadané stromy. Co čert nechtěl, právě v tu chvíli se tam objevili 4 úředníci. Asi si přišli obhlédnout "dílo" bobra. Chvíli se na to dívali, důležitě pokyvovali hlavami, pak se přesunuli k sousedu. Dál to pokračovalo podle úřední šablony.
Samozřejmě, dalo se to čekat. Začali vyhrožovat sousedu, že nemá právo tyto padlé stromy řezat, jelikož nejsou jeho majetek, ale patří povodí. Načež jim soused odpověděl, že by se tedy povodí mělo o své stromy starat, a že jen dělá jejich práci. Nevím jak ten dialog nakonec dopadl, ale dřevo je u řeky nadále rozházeno. Ne nadarmo se říká, že každý dobrý skutek musí být náležitě potrestán.
Dnes, když jsem mámu vezl do krámu, jsem si všiml, že nám zase na novém místě bobr podhrabal plot, zničil přikrytý záhon s česnekem, sežral poslední spadaná jablka a pustil se do kmenu jabloně. Tak jsem koupil pletivo, a zítra budu muset všechny stromy obalit pletivem. A to jsem si myslel, že budu mít chvíli klid...
Jinak noosféra fakt pracuje. Včera večer jsem si zapnul Ruskou TV Centr, no a tam příspěvek ze zimní Moskvy. Co myslíte, kdo byl hlavní postavou? No, bobr. Ten jim likviduje stromy v celém městském parku, který přiléhá k řece Moskvě. Mimochodem jsem se dozvěděl, že nejoblíbenější pochoutkou bobra je olše. Jen můj bobr má nejraději jabka. Vážně netuším, proč si vybral právě naší zahradu, můžete mi dát nějaké tipy?

asi si tú dohodu podpísal iba Ty....

Ty vogo. To mě nenapadlo :smiley:

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.