Rusofil 25.11.2022 20:45 Zobraziť v diskusii

Re: ... o Adamovi

dum povedal/-a: (podľa mňa mýtická Hyperborea)

Je zajímavé, že Hyperboreu považuješ za mýtickou. i když o ní píše také Platón a na dalších místech, která jsem uvedl, tedy v různých tisíce km vzdálených od sebe, místech, ale Ježíše, o kterém se jeho současníci vůbec nezmiňují považuješ za skutečnou postavu. Ale nechci na toto téma vést spor.
Jen chci upozornit, že města a civilizace mohou mizet, archeologické nálezy se mohou připisovat někomu jinému, ale jazyk, jazyk ty podvody pokaždé odhalí.
Tak jako to bylo s údajně Římskou mozaikou, kde byly texty v Ruštině, nebo uchováním paměti na naše pradávné předky Hyperborejce, v našem slovním výrazu "velký borec".
Jak jsem výše psal, podle severských bájí tito lidé, Hyperborejci nepocházeli ani z vesmíru a ani ze Země. Co nám to říká? No přece, že byli stvořeni na místě, byli stvořeni ze slova a slovo je zvuk, kmitání, jak se to popisuje ve védách. A byli světlí, protože po zvuku následovalo světlo.
V praslovaských bylinách vítr neznamenal jenom proudění vzduchu, ale právě to kmitání, které charakterizuje vše, co existuje.
Ještě jedna malá poznámka, kterou si lidé neuvědomují. Význam slova "bylina" je v Českém i Slovenském jazyce překroucen. My pod tímto pojmem rozumíme rostlinu, bylinu. Ale podívejte se na Ruský přepis tohoto slova "былина". Je od slova být, byl, bylo - bylina ve skutečnosti znamená "to, co bylo". Naši předkové nám zanechali "byliny" dějepis, toho, co bylo. A ty říkají i o Hyperboree. I takový Puškin psal ve svých pohádkách nejen o Hyperboree, ale i o Atlantidě a Lemurii.
Vše postupně vychází na povrch, nic nezůstane skryto. Mimochodem, vyslechli jste si poslední O-O Pjakina, kde říká, že Bůh je jazyčník? Kolik nadávek jsme tady s Ogarem vyslechli na toto téma, když jsme o tom psali. A najednou bum, a tvrdí to i Pjakin.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.