Rusofil 27.11.2022 09:39 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

Sherhi povedal/-a: Väčšina mužov pre budovanie rodiny (svojej, nie jej nevlastné deti s 3 rôznymi mužmi) chce krásne mladé ženy, čo (úplnou náhodou) koreluje s ich vrcholom plodnosti.

Sherhi, ty snad trpíš vlčí tmou. Protože nevidíš, že ženy také chtějí spát, a tedy i rodit děti s mladými, silnými muži. Nebo si myslíš, že je to pro ženu nějaké velké potěšení spát se starším mužem, kterého tělo na sebe také nese stopy stárnutí? V její hlavě probíhá asi takový scénář, teď mu dám, koupím si za to něco hezkého na sebe, a pak si užiju s tím mladým samcem, který na mě dělal oči ve fitku.
Byl bych rád, kdyby se k tomu vyjádřily i ženy, a hlavně, jestli potvrdí, že jsou tak merkantilní, jak se tady snaží kolega nastínit.
Jinak, já mu to neberu. Když mu nebude vadit, že s ním, čtyřicátníkem, spí mladá holka ne proto, že jej má ráda, ale proto, že ji finančně zabezpečí ať to má. Každý svého štěstí strůjce.
Ale mám v sousedství jednoho takového, už jsem o něm několikrát tady psal a mám jeho story na dlani. Tak jeho mladice, po porodu dvou dětí (je to 50:50, že jsou jeho) a po přepsání jeho půlky baráku na ní, sedla do fára, které ji koupil, nechala 2 děcka jemu na krku a odfrčela za mladým "nabíječem". On teď lká, prý čím jsem si to zasloužil, vždyť měla vše, co chtěla. No, asi neměla, zachtělo se jí pořádné klobásy, řekl bych.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.