Rusofil 27.11.2022 20:51 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

@Úradník povedal/-a:

Lena povedal/-a: Jde o to, aby nebyla ekonomicky a společensky závislá na mužovi, jak tomu bylo po staletí.

"Spoločensky závislá na mužovi"…To čo je za feministický humus?! Zoberme si to opačne - spoločensky nezávislá na mužovi; rovnako aj spoločensky nezávislný na žene - to znie dokonca ešte horšie ako spoločensky závislý/á…a ekonomicky závislá - to v zásade znamená, že (ne)priamo ponižuješ matky príp. ženy v domácnosti, ktoré uprednostnili RODINU pred kariérou…a tie ženy si vážim najviac!

Ve svém okolí neznám žádnou ženu v domácnosti. Když se zeptám proč? je mi odpovězeno, že muž není schopen zabezpečit rodinu a musela jít do práce. Nebo si myslíš, že taková pokladní v Lidlu, nebo uklízečky, nebo žena u pásu to dělají z lásky ke svému povolání, nebo sebe rozvíjení?

Všem tady, kteří říkají co žena má, nebo nemá, bych poradil podívat se na video Torsunova, kde se mluví o tom, co má dělat muž. Velmi poučné. Např. Pokud muž není schopen zabezpečit rodinu, a žádá od ženy, aby nastoupila do práce, má mu říct, že její prací je rodit děti a starat se o domácnost a o něj. On je hlava rodiny a tak ať se stará, aby bylo dost peněz. Toto je jeho práce.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.