openeyes 27.11.2022 22:55 Zobraziť v diskusii

Re: ... o Adamovi

dum povedal/-a: Žijeme na planéte kde prvé dejiny bol svet civilizácií na spôsob 'nebesia, raj, Satyajuga' s následnou, niektorých entít

Vzhľadom na viditeľné prepisovanie už aj nám známej histórie by som s určitosťou tvrdil len to, že na Zemi boli pred nami iné civilizácie. Koľko z nich bolo "pozemských", koľko mixovaných a koľko externých, to si nedovolím povedať. V princípe sa však asi každá z nich musela nakoniec prispôsobiť frekvenciám Zeme, ak tu chceli rozkvitať.
Ďalej, už dnes nám médiá generujú videá (a možno aj hologramové expozície) rôznych avatarov, nerozoznateľných ľudských od originálov. Dá sa povedať, že sú to entity UI bez "iskry Stvoriteľa". Preto treba zvážiť aj tú možnosť, že časť negatívnych svetov "obývajú" aj pokročilé autonómne technológie, ktoré sú logicky bez "iskry Stvoriteľa" i emócií. Možno aj preto sa rôzni šialenci snažia hacknúť človeka - aby bol zotročený takýmito technológiami. Nedostatok "iskry Stvoriteľa" znamená nedostatok tvorivosti, a preto ich svet vždy končí. Živé entity toho sveta samozrejme majú možnosť zmeniť svoju voľbu a vydať sa na cestu duchovného rastu, lebo bez zvýšenia svojej frekvencie (teda duchovnosti) neprejdú cez hraničný frekvenčný filter a skapú spolu s ich svetom. Jednoduchá fyzika.
Doplnok:
Celkom zaujímavý pohľad na UI bol vo filme MonnFall.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.