Lavazza 29.11.2022 20:09 Zobraziť v diskusii

Re: Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

Aj pri tejto žene, mi čoraz častejšie napadne, mlčať je zlato. Tým nemam na mysli zosekanie je slobody slova, ako tato pani:

Správa o stave prezidentkinej mysle: Čaputovej slová o tom, že sme terčom hybridnej vojny, ktorá sa proti nám vedie na mieru šitými zbraňami a diverznou činnosťou, už dávno prekročili hranice stihomamu. Hlava štátu najväčšiu časť svojho prejavu o stave republiky venovala svojej obľúbenej téme: honu na čarodejnice a volaniu po cenzúre

Publicista, politický analytik a vysokoškolský pedagóg Eduard Chmelár v reakcii na pokrytecký prejav prezidentky SR uviedol, že sklamanie v tejto súvislosti nie je namieste, lebo od takejto osoby hlbší politický a intelektuálny výkon neočakával. S poľutovaním však skonštatoval, že z obsahovej prázdnoty jej správy sa medzičasom už stala tradícia. Ako dodal, keď najvyšší ústavný činiteľ venuje najviac energie na všetkých možných fórach doma i v zahraničí tomu, aby presvedčil najmocnejších i bežných ľudí o nevyhnutnosti regulácie, blokovania, čiže cenzúry, treba biť na poplach a upozorniť medzinárodné ľudskoprávne organizácie, že demokracia na Slovensku je v ohrození.

https://www.infovojna.bz/article/chmelar-sprava-o-stave-prezidentkinej-mysle-s-oblubenou-temou-honu-na-carodejnice

Komu sa nechce pocuvat Chmelar, ešte lepšie to okomentoval Robo Fico:

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.