Rusofil 01.12.2022 17:21 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z Francie

Už je tam 824 000 shlédnutí. Jeden z názorů pod videem od francouzského diváka:
Peter Tolstoj by ještě mohl ironicky říci, že jako potomek velkého ruského spisovatele Lva Tolstého ví o válce a míru všechno ))
Nebo: Nesmírně mě uklidňuje, když vidím, že nejsem sám, kdo si uvědomuje neznalost a hloupost „proUkrajinců“!
Tento Rus mluví bez žargonu a francouzsky, aby byla jasná pravdivost jeho slov
... Ano, nikdy jsem neposlouchal tak pravdivý rozhovor, pan Piotr Tolstoj přímo v botách, bez žargonu a charismatického! Usuzuji, že Evropané nevědí, v čem jsou, nejsou si vědomi odhodlání a odolnosti tohoto velkého ruského národa. Dobře slyší ahoj!!!

...Velmi vysoká úroveň proti ignorantům! Škoda francouzské žurnalistiky. Host bude napaden od začátku do konce. Tento pán je velmi ušlechtilý

... Jaký velký krok vpřed pro BFMM, dobrý rozhovor. Ruský politik, který nám strká nos do hovna. Jaká charismatická postava a jak dobrá francouzština! Teď chápu jejich odolnost. Donutí nás platit za naši koalici... Co když mělo Rusko s ukrajinským politickým režimem pravdu? Nebyl by to začátek změny rétoriky v našich médiích??

...Bravo Francie! Tady ve Spojeném království jsme silně cenzurováni a nikoho nezajímá pravda! 😥 Velké díky za pozvání pana Tolstého a umožnění nám slyšet ruskou stranu!

..."Evropa proti nám vedla válku dvakrát, poprvé jsme skončili v Paříži a podruhé v Berlíně" Ten chlap má víc kultury a koulí než všechny jeho novinářské pseudonymy

Prakticky žádný protiruský komentář!

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.