Andrew 02.12.2022 21:27 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

Ogar Valach povedal/-a: Len neviem koľkí to pochopia.

Ja som zvyknutý nebiť pochopený.

Lavazza povedal/-a: Pretože cez vzťahy dokážeme rast

Neviem, ja sa na to pozerám tak že nádych je prvý a spúšťa špirálu rytmov.

Lavazza povedal/-a: Takze dá sa aj tak, robím sa sebe a myslím, o čo všetko som zvládla. No a potom príde vzťah a bum, hneď viem kde som v skutocne v osobnostnom rozvoji. Vynikajúci vytahovaci starých blokov sú deti a partneri a rodicia.

Neviem je to veľmi všeobecný opis neviem sa k tomu vyjadriť. Nemám ani partnerku ani deti a s rodičmi mám dobrý vzťah. Nechcem sa tu stavať do role že mám dlhodobé skúsenosti vo vzťahoch.

Z mojej skúsenosti a vedomia najdôležitejší je postoj a nádych. Duchovný postoj, bezmyšlienkový stav z ktorého pramenia myšlienky a z nich potom skutky (ono tu asi keď sa človek nechytá tak mu je to na dve veci). Som zameraný na výkon a zdravie. Ľudia mi dosť často hovoria že takú čo so mnou vydrží nenájdem. No ja nehľadám slabú ženu lebo ja sám nie som slaboch.

Ja sa na to pozerám tak že hľadám svoju druhú polovičku a preto ta prvá polovička Ja musí vyzerať tak aby pasovala k tej prvej. Preto sa snažím čo najviac rozvíjať svoje osobné zdatnosti a znalosti. Je to plytký pohľad kde chcem to najlepšie preto musím byť čo najlepší. Tiež si myslím že nemôžem od druhých vyžadovať čo sám nedokážem takže na sebe pracujem.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.