Andrew 02.12.2022 22:33 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

Lavazza povedal/-a: zena nie je pokazený chlap

Súhlasím, ja hľadám ženské kvality v žene. Ktoré pre mňa sú kľud, pôvab, krása. Ja sa na dokonalú ženu pozerám ako na tri bohine Afrodita, Athéna a Héra. Proste oni predstavujú isté vlastnosti, ktoré musia byť trafené. Keď nie tak zhorí Trója. Tak si vysvetľujem báj o Tróji kde Trójsky princ netrafil mieru a všetku pozornosť venoval Afrodite tým pádom nahneval Héru a Athénu a tie spustili procesy na zničenie Tróje. Ale žena je človek a niektoré vlastnosti sú totožné. Prečo keď som fit tak by som mal tolerovať nejakú rozkisnutú ropuchu vedľa seba? Taký ľudia ani nevydržia v mojej prítomnosti. Normálne im je to nepríjemné, môj výzor im útočí na ich EGO. Raz som bol s dievčaťom a tá mi povedala že keď mi človek povie že mám spomaliť tak mám spomaliť. Ja jej nato že ja nespomaľujem. A potom jej poviem že mi muži vás ženy potrebujeme pretože, Muž môže vytvoriť len taký výkon aký dokáže zregenerovať. Nádych môže byť len taký hlboký aký je jeho predchádzajúci výdych. Mi potrebujeme váš pôvab vašu krásu (to nemyslím napichané peri, make up atď). proste nám to dáva vnútorný pokoj teda aspoň mne. Ale môj energetický výtlak je obrovský takže ja potrebujem k tomu ženu čo si to bude vážiť a nie sa toho báť.

Lavazza povedal/-a: Aj som bola orientovaná na výkon

výkon som myslel fyzický alebo tvorivý. Myslel som kreslenie a nasadenie vo fitku. Zdravie som myslel orientácia na stravu, meditácie, dychové cvičenia, otužovania atď. Nejaký kariérny rast a peniaze tým opovrhujem. O peniazoch si myslím že sú koreňom zla medzi ľuďmi, nakoľko dovoľujú nečestným ľuďom sa dostať k hodnotám ku ktorým nemajú mať prístup.

Lavazza povedal/-a: Čo znamená byt najlepší?

Najlepšia verzia sebe sama. Lepší každým dňom na základe môjho vedomia a poznania.
Najlepší sa dá vnímaťaj súťažne tipu v športe ako sú naprogramovaný ľudia športovou propagandou a potom majú negatívny vzťah k takým tvrdeniam ako lepší najlepší atď lebo si to berú osobne. A medzi chlapmi je súťaživosť a je prirodzená myslím že ju má veľa živočíchov. Muž chce niečo dokázať presadiť sa a získať uznanie. Konzumná spoločnosť tlačí na individualitu a vzájomnú nevraživosť a nástrojom býva šport.

Lavazza povedal/-a: Tak veľa šťastia pri hľadaní tej pravej. I keď myslím, že hľadať sa nedá, iba nájsť.

Ďakujem a zamýšľam sa nad tým.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.