Andrew 02.12.2022 23:44 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

Lena povedal/-a: Andrew, jste povrchní.

Som aj plytký som a dokonca aj primitív. Raz mi bolo nadávané do sociopatov a autistov. Socipatistický autista niečo také. No a potom bolo dievča okolo mňa a nadávalo mi že som hnusný manipulátor ako ma chcelo pobozkať. A ja som sa jej len snažil pomôcť. Ono vieš keď si do teba od decka kopne kto môže a vrieskajú po tebe tak z teba nevyrastie najemotívnejší jedinec.

Neviem ja by som sa ako mrzák tiež netoleroval. Keď som bol decko tak som bol stále chorý stále mi niečo bolo. Jedného času som sa nasral a prevzal zodpovednosť za svoj stav a odvtedy som zdravý a vážim si toho. Skôr mi príde že vo mne vidíš nejaký nemesis v tvojej hlave. Asi sa ti nepáči že mužom sa páčia fit zadky. Keby sa zameriaš na svoju vnútornú podstatu ľahšia by bola zmena. To EGO o ktorom píšem je tvorba nás naše vnímanie dá sa sním hýbať.

rony povedal/-a: potom som mal uraz na koleno jedno

Chápem čo myslíš a súhlasím ja som mal tiež úrazov niekoľko jeden vážny. Tam som si prišiel k tomu prečo je ženský faktor pre muža dôležitý. Ale ja nemám bez ženy kľud ja musím niečo robiť mne sa nedá oddychovať mne je zle nič nerobiť. Vyvažujem to meditáciami a nejakými youtubmi ale to je také meh. Ono písmo je nedokonalý proces prenosu info takže to je moja obhajoba nechcem tu písať slohy. Všetky moje postoje by som vedel ozrejmiť ale nechcem vám to tu zasierať a išlo by to mimo tému.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.