Rusofil 03.12.2022 02:45 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

@Andrew povedal/-a:

Lavazza povedal/-a: zena nie je pokazený chlap

Súhlasím, ja hľadám ženské kvality v žene. Ktoré pre mňa sú kľud, pôvab, krása.

Hledáš u ní klid, ale ty sám nejsi klidný a psal jsi, že ti dokonce radí zpomalit. Může se po čase stát, že ti bude její klid vadit, bude ti vadit, že nedrží s tebou tempo.
Každý člověk dostal do života od Boha určité penzum energie. Má žít tak, aby s ní efektivně hospodařil. Tak pozor na to, abys neprohospodařil a energie se ti neminula příliš rychle. Takže na tom upozornění zpomalit, asi něco bude...

Ale žena je človek a niektoré vlastnosti sú totožné. Prečo keď som fit tak by som mal tolerovať nejakú rozkisnutú ropuchu vedľa seba? Taký ľudia ani nevydržia v mojej prítomnosti.

Bůh má velký smysl pro humor. Může se stát, že se oženíš se 45 kilovou vílou a po porodu se vedle tebe ocitne 100 kilová almara. Hormony jsou prevít. :smile:

Mi potrebujeme váš pôvab vašu krásu (to nemyslím napichané peri, make up atď). proste nám to dáva vnútorný pokoj teda aspoň mne. Ale môj energetický výtlak je obrovský takže ja potrebujem k tomu ženu čo si to bude vážiť a nie sa toho báť.

Tak to hodně štěstí při hledání. U nás se říká, "odříkaného největší krajíc".

Nejaký kariérny rast a peniaze tým opovrhujem. O peniazoch si myslím že sú koreňom zla medzi ľuďmi, nakoľko dovoľujú nečestným ľuďom sa dostať k hodnotám ku ktorým nemajú mať prístup.

V tom případě asi budeš vyžadovat, aby pracovala, ne? Z čeho budete žít? Co když jí tvůj příjem nebude stačit a ty budeš muset svoji energii upřímít na vydělávání peněz? Protože "ulovení mamuta" bude tvoje práce. Její práce podle tvého vyjádření bude klid, půvab, krása, fit zadek, vážení si tebe, nebýt kisnou a to ještě nemluvím o dětech, domácnosti, sexu a dalších povinnostech. Co ji nabídneš a zabezpečíš ty? Tedy, kromě vysportovaného těla jsem nezaregistroval nic dalšího. Hlavně, když o tuto kvalitu můžeš nějakou nehodou přijít.

Najlepšia verzia sebe sama. Lepší každým dňom na základe môjho vedomia a poznania.
A medzi chlapmi je súťaživosť a je prirodzená myslím že ju má veľa živočíchov. Muž chce niečo dokázať presadiť sa a získať uznanie. Konzumná spoločnosť tlačí na individualitu a vzájomnú nevraživosť a nástrojom býva šport.

To ano, ženy si rády vybírají toho nejlepšího. Jen jsem na pochybách, jestli to, co nabízíš, je pro ženy tak důležité. Protože podle tvých slov zřejmě nenabízíš dobré materiální zabezpečení, protože ním pohrdáš. A pokud se oženíš, budou potřeba prostředky na vytvoření rodinného hnízda. Ledaže si najdeš holku, kterou dobře zaopatří její rodiče.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.