Ogar Valach 03.12.2022 10:59 Zobraziť v diskusii

Re: Tvorivá spoločnosť a jej aktivity

@Rogislavič, pobavil si ma. Najskôr ma obviňovali z psychotrockizmu, fašizmu, nacizmu, nacionalizmu, označovali ma za agenta, lobovali za moje odstavenie, keď im to nevyšlo, začali ma zosmiešňovať, napodobňovať môj štýl, oslovovať ma stredným rodom, a teraz dokonca ženským rodom. :DB)

Ale k veci... Vraj chýbajú argumenty. Ak nevidíš tie drobné náznaky, ktoré by ťa mali varovať a kvôli ktorým by si sa mal Igorovi Danilovovi a celej jeho sektárskej partii vyhnúť, potom sú akékoľvek argumenty zbytočné. KSB síce kritizujem, ale AllatRa mi nestojí za akékoľvek úsilie. V KSB to bolo sofistikovane skryté pod povrchom, v prípade AllatRy všetko bije do očí. Určite je v podávanom učení veľa pravdy, inak by to nikoho neoslovilo. Lenže... A to lenže sme tu už prebrali neraz a ja to naozaj nemienim opakovať. Sú ľudia, ktorí obhajujú čierneho mága Petra Chobota a sú ľudia, ktorí skáču na lep sektárovi Danilovovi. "Každý svojho šťastia strojcom." Držím ti palce na tvojej životnej ceste, ale tu s Danilovom asi veľmi nepochodíš.

Že ti dávam slobodu výberu? Dávam ju každému, pretože jeden z hlavných Konov Všehomíra hovorí, že nikto nemá právo vplývať na slobodu rozhodnutia niekoho iného.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.