dum 06.12.2022 08:34 Zobraziť v diskusii

Re: KSB - klady a zápory, vhodnosť pre SK/CZ

Modi povedal/-a: Nežijeme v nejakom inkubátore, izolovanom prostredí, ale vo vojne so zlom... Na reálnom bojisku, na život a na smrť. Ak sa nebudeme brániť, tak vymrieme... To by sa stalo aj saolinskym mníchom, ak by sa nenaučili sebaobrane. Takže oni spojili stratégiu (duchovný vývoj) s taktikou (fyzickou sebaobranou

Predstav si že práveže žijeme v takom experimentálnom matrixoidnom "inkubátore" izolovanom od iných svetov. Aj zlo bojuje taktiež s dobrom o prežitie. Vždy vo svojich príspevkoch som zdôrazňoval že je povinnosťou aj pri prípadnom duchovnom raste sa aktívne fyzickým útokom, aj útokom pseudoegomyslí brániť a chrániť a nečakať pasívne ako napr. jogín na ďalší možno lepší život (v zmysle nech si so mnou robia čo chcú).

Modi povedal/-a: Ale tento názor je z množiny tých, ktoré sa nedajú tu na Zemi nijako overiť, a čo ak je to len bluf nejakého prefíkaného ľudského démona, ktorý si tak zaistil, že sa mu ľudia nebudú motať pod nohami, a on si bude môcť páchať a budovať zlo tu na zemi ďalšie tisícročia? Napr. GP alebo globalisti všeobecne.

Myslím, že ak by Boh mal voči nám seriózne požiadavky, od ktorých by závisela spása alebo zatratenie, tak by sme sa rodili so zaručenými vedomosťami o svojej misii na zemi, a netápali by sme v tom

Ľudský život, a aj životy rozvinutejších civilizácií pred ním sú dôsledkom pádu, odklonu od Božských princípov, a vzďaľovania sa od nich. Boli vyfabrikované vysokými inteligenciami, inžiniermi, božími synmi, pseudo-tvoriteľmi ktorí chceli byť bohmi no bez Boha. Myslia si ( možno podľa nich oprávnene) že so svojimi " fabrikátmi " predsa môžu manipulovať a robiť si s nimi čo len uznajú za vhodné. Kým trvá tento Bohom nevytvorený ale dovolený proces odklonu a odvrátenia sa od Neho na planéte poznania dobra aj zla (a nielen), tak so zaručenými vedomosťami a poznaním na rozdiel od iných svetov sa rodiť nebudeme.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.