Modi 06.12.2022 13:56 Zobraziť v diskusii

Re: KSB - klady a zápory, vhodnosť pre SK/CZ

dum povedal/-a: Predstav si že práveže žijeme v takom experimentálnom matrixoidnom "inkubátore" izolovanom od iných svetov.

Nepochopil si ma. Na tejto Zemi nežijeme izolovaní od zla, ktoré sa nás pokúša duchovne zdeformovať a fyzicky zničiť. S týmto zlom sme vo vojne. A jednoducho musíme sa brániť, lebo nám hrozí vyhynutie. A v súčasnej dobe sa to týka predovšetkým bielej slovanskej rasy, hoci nešetria ani iné rasy.
Ak chceš poraziť nepriateľa, musíš ho najprv spoznať, osvojiť si jeho vedomosti a spoznať jeho taktiku. Špeciálne, ak nás nepriateľ už dlhé storočia okráda o vedomosti a manipuluje, aby sme boli ako bezbranné ovce a nevedeli sa brániť. Toto som mal na mysli. Preto treba, aby masi ľudí rozumeli správne politike, vnímali tendencie, kam nás smerujú a čo na nás skúšajú. Je to životne dôležité.

A popritom všetkom je treba si osvojovať aj duchovný rozvoj. Lenže veľa ľudí (aj študentov KSB) láka tá ľahšia cesta, venovať sa rozboru politiky a na vlastný duchovný rozvoj kašle. Ale tento problém je prakticky všade, nielen v KSB. Koňa nedonútiš napiť sa.
Aj toto fórum sa venuje aktuálnemu spravodajstvu, zdieľaniu článkov a názorov na politické dienie. Ja to nepovažujem za chybu. Podľa mňa je to dobre.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.