Rusofil 07.12.2022 21:30 Zobraziť v diskusii

Re: Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

@Fero povedal/-a:

@rony povedal/-a:
dvoch ale ved hej, pozri si jej dalsi zivot, advokatske skusky podvodom, vysedavanie v neziskovkach az po ten odrb ako sa postavila za ludi pri skladke, ona nevie co robi? ze tlaci cez protekcie svoje deti na modne mola, do vyberovych skol a podobne? S tym sefom to som napisal ako zacala svoj profesny zivot co riesite? Pozri sa kde je teraz a co robi dalej. S tym svojim hlaskom ako dobra vila. Fuj ja to nemozem vidiet v politike uz bol vselikto ale tak nieco prefikane (pre fikane) som nevidel.
Asi dva roky dozadu ked bola kampan som zaregistroval clanok z 2008-10r? s Fedorom Galom kde ju menoval ako moznu kandidatku na prezidenta. Ludia nevedeli mesiac pred volbami kto je ona. Clanok bol asi cesky reflex nevedel som to teraz dohladat ak by to niekto mal sem s tym. Ona sakra dobre vie co robi pre koho a za co, Aj s tym sefinkom to vedela.

chcel som iba povedať, že aj on urobil chybu, keď sa s ňou zaplietol.čiže má svoj podiel viny. Že je ona nemorálna je jasné.

Ona byla mladá a svobodná. Neměla žádnou zodpovědnost vůči jeho rodině. On byl ženat, on byl zodpovědný za svoji rodinu. To, že nedokázal udržet kalhoty, je jenom jeho odpovědnost. Copak ho ona znásilnila? Stačilo říct, nemám zájem a rodina by fungovala dál. Překládat odpovědnost na druhé, za své činy, je zbabělost.
A, že to ona dělá nadále, proč se divíte? Zjistila, že to funguje. Proč by měnila to, co funguje? Nevypovídá to spíše o těch, kteří ji na to naletí? Vidím, že od Adama a Evy, se nic nezměnilo. Eva má pokaždé navrch.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.