Kancelar 08.12.2022 10:20 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

McCullough varuje: "Očkovaní proti covidu ohrozujú zdravie neočkovaných"

zdroj

Je možné, aby sa neočkovaná osoba kontaminovala kovidovými chemikáliami prostredníctvom kontaktu s inými očkovanými osobami? Podľa doktora Petra McCullougha je odpoveď áno.

V nedávnom rozhovore s Tanyou Gawovou z kanadskej televízie Action Canada hovoril McCullough o rizikách, ktoré "očkovaní" proti kovidu predstavujú pre "neočkovaných" ľudí. V skratke situáciu prirovnal k nefajčiarom, ktorí vdychujú pasívny dym fajčiarov.

S odvolaním sa na článok nedávno uverejnený v časopise TMR Infectious Diseases Research sa McCullough podelil s podrobnosťami o tom, ako môže dôjsť k prenosu messengerovej RNA (mRNA) z plne zaočkovaného človeka na nezaočkovaného, keďže tieto chemické látky pretrvávajú v krvi najmenej dva týždne - a pravdepodobne oveľa dlhšie - po injekcii.

V ďalšej nedávno uverejnenej štúdii sa zistilo, že mRNA zostáva v lymfatických uzlinách plne očkovaných osôb celé mesiace, čo ďalej podporuje McCulloughove tvrdenia. Existuje aj ďalšia nedávna lekárska štúdia, ktorú McCullough označil za "najznepokojujúcejšou" a ktorá dokazuje, že jedy mRNA sa môžu preniesť z materského mlieka do deti.

"Zdá sa, že telo sa ich nedokáže zbaviť," vyhlásil McCullough. (Súvisiace: McCulloughovi hrozí, že príde o lekársku licenciu za porušenie naratívu o kovide).

Zostáva mRNA jed v tele natrvalo? McCullough si to myslí

Ak sa neočkovaná osoba dostane do blízkosti očkovanej osoby, či už sexuálnou aktivitou alebo dokonca len bozkom, takzvaná "vakcína" sa môže preniesť aj touto cestou.

V súčasnosti nie je známe, ako dlho by mala neočkovaná osoba počkať, kým sa zapojí do tohto typu kontaktu s očkovanou osobou. Podľa McCulloughovej odhadu by tieto jedy mohli zostať roky alebo možno aj natrvalo, čím by sa plne zaočkovaný človek stal neurčitým rizikom pre verejné zdravie.

"Je to veľmi znepokojujúce," uviedol McCullough.

Na začiatku "pandémie" McCullough odporučil, aby neočkovaní ľudia počkali aspoň mesiac pred blízkym kontaktom s niekým, kto sa nechal očkovať proti Fauciho chrípke. Teraz to zvýšil na 90 dní alebo viac.

Po každom očkovaní sa mRNA hromadí ešte viac, "pričom telo nemá možnosť sa jej zbaviť", tvrdí McCullough.

"Vyzerá to tak, že sa natrvalo inštalujú do ľudského genómu prostredníctvom toho, čomu hovoríme reverzná transkripcia," vysvetlil.

Inými slovami, jedy mRNA preprogramujú ľudské gény a z človeka, zdá sa, urobia neľudský automat s cudzou, cudzou DNA. V najlepšom prípade mRNA mení plne očkovaných ľudí na plne transhumánne bytosti, ktoré vyzerajú ako ľudia, ale majú neľudské genetické plány.

Pitvy zosnulých plne zaočkovaných tiel ukazujú prítomnosť tohto zmeneného genetického materiálu vo všetkých životne dôležitých orgánoch. McCullough tvrdí, že to je dôkaz sám o sebe.

"Takže vám môžem povedať, že každý, kto si vzal vakcínu, má tento materiál v mozgu, srdci, nadobličkách, reprodukčných orgánoch," povedal McCullough. "Je to naozaj hrozná predstava. Moje srdce je s každým, kto si vzal vakcínu, áno."

Rozhovor medzi Gawom a McCulloughom si môžete pozrieť na webovej stránke nadácie RAIR.

"Ak treba viesť vojnu, tak s týmto fašistickým systémom NWO (Nový svetový poriadok)," napísal jeden z komentátorov v reakcii na McCulloughove tvrdenia a odhalenia. "Už sú s nami vo vojne."

"Toto je len začiatok 'začiatku bolestí', ktoré Ježiš predpovedal v Matúšovi 24,8," napísal ďalší a poukázal na Sväté písmo, aby sa dozvedel, čo bude nasledovať.

"Na ceste je toho ešte oveľa viac v podobe pokračujúcich morových epidémií, vojen, hladu a prírodných katastrof. To, čo ich odlišuje od minulých smútkov, je intenzita a frekvencia. Potom sa na zastavenie tejto masovej smrti bude po celom svete presadzovať falošné uctievanie (Mt 24,9-11; Zj 13,11-18). Poslednú radu a varovanie nájdeme v Zj 14,6-12."

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.