Rusofil 12.12.2022 09:07 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

@dum povedal/-a:
Čo sa týka obrov, gigantov - už to tu a nielen tu bolo preberané, tak len jedna veta zo SZ:" Gn 6,4
V tom čase i neskôr, keď sa Boží synovia stýkali s ľudskými dcérami a tie im rodili, vznikali na zemi obri, tí slávni muži dávnych čias" ...Podľa mňa je to indícia že padlí sa stýkali s ľudskými ženami (ktoré si predtým vyfabrikovali no neboli to ľudia dnešného typu ale civilizácie humanoidov medzi prvými) a rodili sa generácie vyspelých bytostí - obrov ktoré neskôr boli zničené, no ich genetický materiál sa pravdepodobne uchoval...

Já to sem dal nejen kvůli obrům, ale kvůli jedné důležité větě, která v tom zanikla. A sice, že v ráji nebyl strom poznání, ze kterého dala Eva ochutnat jablko Adamu, ale strom života. To jen autoři Bible si ten název překroutili ve svých cílech.
Vzpomeňte si na jednu Slovenskou pohádku, myslím, že to byl Nebojsa, kde hrdina porazí zlé síly (zmiji), a uschlý strom života vykvete. Naši předci nám ty informace zanechali v pohádkách, ale nikdo se je nesnaží dešifrovat a když, tak na tak nízké úrovni, že to nic nepřináší.
A právě Hyperborejci ten strom života na Hyperborey (Severské báje) strážili a opečovávali jej. U toho stromu taktéž pramenily 4 řeky, o kterých se v Bibli mluví, a dokazuje to, že ráj byl na území Hyperborey.
Když si dáme všechny tyto střípky do jedné mozaiky, máme ucelený obraz našich skutečných dějin.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.