Zora 12.12.2022 14:11 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

S dopravákom sa záhadne stratilo vyše 100-tisíc eur z pokút: Neuveriteľný prípad má dohru!
Muži zákona riešia prípad, ktorý sa tak často nevidí. Dopravný policajt z Okresného dopravného inšpektorátu v Banskej Bystrici ešte začiatkom uplynulého týždňa bez stopy zmizol.
Okrem neho záhadne zmizlo aj viac ako 100-tisíc eur, ktoré vyzbieral spolu s kolegami na pokutách. Dopravák, ktorý má pracovať v Policajnom zbore viac ako 10 rokov, má vypnutý telefón a informácie o ňom nemajú ani jeho príbuzní. Zmiznúť bez stopy mal ešte začiatkom uplynulého týždňa.
„V deň, keď mal nastúpiť do služby, ho videli na autobusovej stanici a odvtedy akoby sa po ňom zľahla zem,“ uviedol jeden z jeho kolegov, ktorý nechce byť menovaný. Podľa informácií Nového Času, po neuveriteľnom prípade malo dôjsť k personálnym zmenám u jeho nadriadených, pričom jeden z nich má odísť do civilu a druhého majú preradiť na nižšiu pozíciu.
/.../
Podľa našich informácií pritom ide o policajta, ktorý v minulosti v službe zachránil niekoľko životov. Pri hliadkovaní totiž spozoroval vodičov, ktorí mali zdravotné problémy a včasnou reakciou im s kolegami pomohol.
https://www.cas.sk/clanok/2748245/s-dopravakom-sa-zahadne-stratilo-vyse-100-tisic-eur-z-pokut-neuveritelny-pripad-ma-dohru/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.