Rusofil 12.12.2022 17:56 Zobraziť v diskusii

Re: Ogar se porúčá...

@Súlad povedal/-a:
Ak sa Ogar snažil rozbiť komunitu KSB, potom sa mu to podarilo, pretože tu máme štyri rôzne skupiny. Snažím sa odhaliť, ktorá z nich je pevné jadro všeobecne diskutujúcich.

Skúšal som presvedčiť Svedkov Jehovových, ale ani citáty z Biblie s nimi nepohli. So Svedkami Kovidovými mám rovnakú skúsenosť. Ani štúdie výrobcov vakcín o ich škodlivosti s nimi nepohnú. Asi mám slabé argumenty.

Za zámermi Vladimíra Putina sa liberáli snažia vidieť kde čo, len nie to, čo o nich on sám priamo a otvorene hovorí. Nedokážem si vysvetliť túto vlastnosť niektorých ľudí.

Já pořád nechápu, čím některé z nás Ogar tak popuzoval. Míny v KSB vidím také a s dalekosáhlými důsledky, o kterých nepsal ani Ogar.
To, že nejsme všichni stejní, nevidí jen zaslepený, protože i slepý to minimálně cítí. Myslím si ale, že některé tady popuzoval spíš jeho temperament. Holt nejsou všichni se svatozáří, jakou nasadili "KSB dogmatici" Joxu, Boletusu nebo dalším "referenčním" osobám.
Mně se Ogar líbil, protože byl osobnost, byl svůj, mluvil, jak mu zobák narost. Nestylizoval se a byl čitelný, na rozdíl od jiných, o kterých jsem se dozvěděl, že chodí za zády k adminu žalovat. Úplně se mi tím zprotivili. Tolik k Ogarovi. Je mi fakt líto, že se tak rozhodl.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.