Lavazza 16.12.2022 13:27 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

Toto som objavila dnes na IV, neviem či zo sem celkom patrí:

Kapitán Robert Falcon Scott bol britský polárnik. So svojou expedíciou dosiahol južný pól 18. januára 1912, o mesiac a deň neskôr ako Roald Amundsen. Scott a štyria ďalší členovia jeho expedície podľa oficiálnej verzie zahynuli na ceste späť hladom.

Ruské aj americké nezávislé médiá pred pár týždňami zverejnili fotografie, ktoré údajne pochádzajú z práve zo spomínenej antarktickej expedície z roku 1912 Roberta Scotta, ktorý najprv prišiel na Nový Zéland a odtiaľ sa plavil do Antarktídy. Zrejme sa nechcel dostať len do Antarktídy, ale na určité miesto na kontinente.

Nový Zéland je od Antarktídy vzdialený približne 3 000 kilometrov. Z Argentíny do Antarktídy je to len 1 200 kilometrov.

Robert Scott so svojím tímom pristál v McMurdovom prielive. Tento tím pozostával z 12 vedcov a šiestich dôstojníkov. Vedci sú v poriadku, ale prečo armáda v Antarktíde? Žiadna antarktická operácia sa nezaobíde bez armády!

Robert Scott a jeho tím strávili v Antarktíde celý rok. V tom čase si na ceste k pólu zriadil celý sklad. Cieľom Roberta Scotta bol samotný stred Antarktídy! 18. januára 1912 dosiahol so svojím tímom južný pól. Avšak naspäť sa už nevrátili. Ich telá sa neskôr našli v stane. Vedľa tiel sa nachádzali denníky a fotografie. Prípad je verejne známy, ale denníky a fotografie boli až doteraz pred očami verejnosti ukryté.

https://www.infovojna.bz/article/video-proces-velkeho-odhalenia-pokracuje-na-svet-prenikli-sokujuce-snimky-vyspelej-starobylej-civilizacie-v-antarktide

Je tam aj videjká z fotografii expedície:

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.