dum 16.12.2022 14:37 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

@Lavazza povedal/-a:
Toto som objavila dnes na IV, neviem či zo sem celkom patrí:

Kapitán Robert Falcon Scott bol britský polárnik. So svojou expedíciou dosiahol južný pól 18. januára 1912, o mesiac a deň neskôr ako Roald Amundsen. Scott a štyria ďalší členovia jeho expedície podľa oficiálnej verzie zahynuli na ceste späť hladom.

Ruské aj americké nezávislé médiá pred pár týždňami zverejnili fotografie, ktoré údajne pochádzajú z práve zo spomínenej antarktickej expedície z roku 1912 Roberta Scotta, ktorý najprv prišiel na Nový Zéland a odtiaľ sa plavil do Antarktídy. Zrejme sa nechcel dostať len do Antarktídy, ale na určité miesto na kontinente.

Nový Zéland je od Antarktídy vzdialený približne 3 000 kilometrov. Z Argentíny do Antarktídy je to len 1 200 kilometrov.

Robert Scott so svojím tímom pristál v McMurdovom prielive. Tento tím pozostával z 12 vedcov a šiestich dôstojníkov. Vedci sú v poriadku, ale prečo armáda v Antarktíde? Žiadna antarktická operácia sa nezaobíde bez armády!

Robert Scott a jeho tím strávili v Antarktíde celý rok. V tom čase si na ceste k pólu zriadil celý sklad. Cieľom Roberta Scotta bol samotný stred Antarktídy! 18. januára 1912 dosiahol so svojím tímom južný pól. Avšak naspäť sa už nevrátili. Ich telá sa neskôr našli v stane. Vedľa tiel sa nachádzali denníky a fotografie. Prípad je verejne známy, ale denníky a fotografie boli až doteraz pred očami verejnosti ukryté.

https://www.infovojna.bz/article/video-proces-velkeho-odhalenia-pokracuje-na-svet-prenikli-sokujuce-snimky-vyspelej-starobylej-civilizacie-v-antarktide

Je tam aj videjká z fotografii expedície:

Ak to nie sú falzifikáty ale autentické fotografie a tie artefakty a stavby sa tam skutočne nachádzajú, tak pre mňa to nie je nič prekvapujúce. Stále tu píšem o prastarých civilizáciách ktoré tu fungovali už od pradávna a keďže Antarktída sa pred miliónmi rokov nenachádzala tam kde je teraz (bola súčasťou jedného prakontinentu kde vládli príjemné subtropicko-tropické podmienky), tak to že tam žili vyspelé civilizácie nie je nič výnimočné...A Lavazza- patrí to tu. Možno niekedy v budúcnosti tému Jiné dejiny premenujeme na Skutočné dejiny.
Pozn.: Ak by sa čírou náhodou Vlasta z vedľajšieho fóra pýtal, že odkiaľ beriem podľa neho nepotvrdené tézy o civilizáciách človečenstiev jestvujúcich mnoho miliónov rokov ešte dávno pred terajšou ľudskou civilizáciou ktorú datujem klasicky od "objavenia" sa prvého jaskynného človeka už s vedomím a sebauvedomením a pod. (prečítal som si u nich tú diskusiu Ako som sa dostal ku KSB, popiera aj napr. Atlantídu aj parafr. cielené prispenie niekoho k "objaveniu" sa vedomých ľudí dnešného typu atď.), tak v týchto záležitostiach mu odpoviem len to, že to čo je potvrdené dnešnými vedcami sú len vždy časom vyvrátiteľné hmotno- vonkajškové pseudo-potvrdenia. Pre nich je napr. nemysliteľné, že život v iných formách môže existovať aj v podmienkach absolútnej nuly či pri teplotách mnoho miliónov stupňov alebo v duchovných, jemnohmotných či prírodných iných dimenziách a hľadajú prístrojmi vytvorenými z prvkov zeme len planétu s environmentálnymi podmienkami ako je táto a len v zmyslami vnímateľnom a viditeľnom vesmíre. Ak sa bude tvrdošijne držať len tvrdení vedcov, tak sa bez spoznávania a skúmania aj iných teórií, hypotéz, téz, realít , teologicko- filozofických konceptov či Jiných dejín a histórie nikam nedostane a jeho mozaika (ak nejakú vôbec má a skladá) bude len mozaika na javisku vnímateľnej scény, s ktorou paradoxne má ale taktiež napr. čo sa týka Pjakinových analýz problém. Dogmy a fanatikov neznáša (to by bolo v poriadku, no považuje za fanatikov aj takých čo nimi nemusia byť a nie sú), chce hneď odpovede na otázky bytia, no bez úprimného spoznávania a skúmania toho čo som napísal vyššie. Hľadá, no hneď všetko posudzuje a odsudzuje. Takéto hľadanie sa minie účinkom aj keď odpovede na tie otázky by mal (a pravdepodobne už mal) pod nosom. Ogar pod iným nickom a česky píšuci to určite nie je, on mal omnoho vyššie chápanie, intuíciu aj poznanie (aj keď v niektorých záležitostiach prikreslené SAV) a svojský temperament. Jardob Vlastovi vcelku seriózne odpovedal, ja tam nie som prihlásený. To len na okraj.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.