Lavazza 17.12.2022 09:20 Zobraziť v diskusii

Re: (Liberálna) propaganda

Možno to sem úplne nepatrí, tak vytvorím novú tému. Mne je z toho Západu a jeho hodnôt neskutočne zle. Dnes má podráždil tento článok:

https://www.buzzfeed.com/natashajokic1/rebel-wilson-surrogacy-ivf

Prekladal to Google, tak sorry za kostrbatý text:

V rozhovore pre Today Rebel vysvetlila, ako sa jej cesta k materstvu začala v roku 2020. „Blížila som sa k 40-tke a povedala som si: ‚Naozaj sa chcem stať matkou‘,“ začala.

V tom čase som však nemala partnera, a tak som išla k lekárovi pre plodnosť," vysvetlila. Následne Rebel začala skúšať IVF. "Potom to bolo zničujúce, keď som prešiel tromi postupmi odberu vajíčok a potom, keď som natáčal Mandle a morského koníka, som sa pokúsila vytvoriť embryá z vajec a žiadne z nich neprežilo."

Pokračovala: "Byť zdravá a [robiť] všetko, čo lekári povedali, a cítiť sa úžasne - a potom to nefungovalo. Všetkých 18 vajec, ktoré som mala, žiadne z nich nefungovalo. Povedala som si: 'Och môj bože'. Bola to taká emocionálna horská dráha.

No medzičasom ako to z článku vyplýva, to šlo a má dcéru, ktorú vynosila náhradná matka, ktovie kto je otcom.

Mne je z toho zle. jA chcem byt matkou, čo tam potom, že nemam muža, čo to tam potom že dieťa potrebuje otca, čo tam potom, že to dieťa prechádza ktovie akým prenatálnym vývinom, proste všetko jedno. Boze, toto ukazuje na tu strašnú neúctu k životu a vôbec…

No kedze to je herečka, pekné fotky, žiaden kriticky postreh, však áno, tak sa pekne pestuje obraz, že toto všetko je v poriadku a ok. No, aby sme sa postupne neprekračoval k tomuto:

https://www.csfd.sk/film/481213-pribeh-sluzobnicky/prehlad/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.