Lavazza 17.12.2022 12:00 Zobraziť v diskusii

Re: Zvlastne štátne zakazky, dotácie

Dalsi príklad počinu proeurópskej a proukrajinskej (teda proamerickej vlády):

Spojené štáty americké odkúpia od Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) pre potreby svojej misie na Slovensku 1555 metrov štvorcových (m2) pozemkov v centre Bratislavy. Vyplýva to z návrhu na povolenie výnimky zo zákona o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby pre ŽSR, ktorý v stredu schválila vláda.

"Generálny riaditeľ ŽSR rozhodol o nepotrebnosti majetku uvedeného v tabuľke č. 1 pre ďalšiu činnosť ŽSR a súhlasil s prevodom tohto majetku formou priameho predaja v prospech Spojených štátov amerických ako suverénneho štátu prostredníctvom Ministerstva zahraničných vecí USA," uviedlo ministerstvo hospodárstva v predkladacej správe k materiálu.

Hodnota pozemkov v blízkosti nového Slovenského národného divadla je podľa znaleckého posudku 442.072 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Kúpna cena má byť 1,206 milióna eur bez DPH.

https://www.infovojna.bz/article/video-odvolana-hegero-matovicova-proamericka-proukrajinska-vlada-odsuhlasila-predaj-lukrativnych-pozemkov-v-centre-bratislavy-pre-velvyslanectvo-usa
———-
Keď už je zo nepotrebné pre ŽSR, to sa vážne nenašiel jediný slovenský subjekt, ktorý by zo kúpil?!?!

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.