Súlad 19.12.2022 11:26 Zobraziť v diskusii

Re: Vízie budúcnosti, predpovede a proroctvá

Pokrivený charakter Ing. Pavla Ľuptáka

To je gól... Zistil som, čo mi na Pavlovi Ľuptákovi nesedelo. Video som posunul kolegovi v práci a ten hneď na mňa, že či viem čo je to za človeka. Ja že nie. A on, že tento pánko bol pred viac ako desiatimi až pätnástimi rokmi vysokopostavené zviera v pyramídovej hre Avalanche (Lavína), ktorá od ľudí lákala na tú dobu horibilných 70000 slovenských korún s tým, že keď zoženiete ďalších piatich, peniaze sa vám vrátia. Legalizované to vraj mali nejakým nakupovaním zbytočností za znížené ceny.

Prednášky, ktoré Ľupták spomína vo videu, neboli aby ľuďom pomohol a otvoril im oči, ale aby zarobil a organizoval ich pod hlavičkou Avalanche. To s nimi prešiel celé Slovensko a Česko. Mesačne mal vraj najmenej 50-60 tisíc Sk, čo v tej dobe nemal ani riaditeľ banky a vozil sa na novučičkom Volve, ktoré dostal každý, kto nalákal dostatok ľudí a postúpil v pyramíde na jednu z vyšších pozícií. Kolega sa nechal nalákať a peniaze zaplatil. Nasledovali školenia ako manipulovať s ľuďmi, typické pre všetky pyramídové hry. Napriek tomu nikoho ďalšieho nezohnal a o peniaze prišiel.

Ľupták už desiatky rokov parazituje a tvári sa, aký veľký je to ľudomil. Ľahko sa obchoduje so zlatom, solárnymi panelmi, prenajíma dom na Mauríciu, mudruje a tvári sa aký si geniálny a skvelý, keď si sa rozbehol za stovky tisíc až milióny od naivných oklamaných ľudí. Je jedno, že hovorí rozumne, jeho mravný kredit ho okamžite diskvalifikuje z hry. Intuícia ma nesklamala a pocit, že si Pavol Ľupták iba robí dobré meno (PR) a podporuje svoj vlastný biznis so zlatom a solárnymi panelmi bol na mieste. Je to obyčajný vlk v rúchu baránkovom.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.