Lavazza 22.12.2022 12:06 Zobraziť v diskusii

Re: Rozsype sa ten bordel na kolečkách dnes?/Hlasovanie o vyslovení nedôvere vláde

Tak bordel zase raz niekto pozliepal:

https://www.hlavnespravy.sk/fico-sulik-nebude-o-rozpocte-hlasovat-slobodne-je-politicky-vydierany/2996418

Líder SaS Richard Sulík nebude o návrhu štátneho rozpočtu v Národnej rade (NR) SR hlasovať slobodne, je politicky vydieraný. Vyhlásil to predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico na štvrtkovej tlačovej konferencii. Argumentuje zadržaním a obvinením viacerých osôb pre ekonomickú trestnú činnosť, pričom hovorí o ich obchodných prepojeniach na podnikateľov v pozadí SaS. Fico za tým vidí kroky lídra OĽANO Igora Matoviča a špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

Matovič s Lipšicom sa po štvrtku (15. 12.) rozhodli, keďže Sulík nebol jasný okolo rozpočtu, poslať mu odkaz, že buď bude poslúchať a podporí rozpočet, alebo päť ľudí blízkych najpodstatnejším ľuďom z pozadia SaS po zadržaní a obvinení bude vzatých do väzby a budú rozprávať príhody deda Jahodu,” povedal Fico. Je to podľa neho ďalší dôkaz o využívaní metódy vydierania v rámci súčasnej koalície. Líder Smeru-SD pripomenul aj nedávne odmietavé výroky Sulíka k rozpočtu a upozornil na aktuálnu situáciu, keď sa SaS rozpočet chystá podporiť.

Pamätáte si, keď vtedy zatkli Plackovu, Jana Teleki dala taký status že Zuzka zaspievala a pozliepali koalíciu Pattexom?

Viac info tu: https://www.infovojna.bz/article/video-plackova-s-manzelom-dodavala-kokain-vyznamnym-ludom-na-slovensku-lipsicova-prokuratura-zo-strachu-pred-jej-svedectvom-stiahla-staznost-proti-jej-prepusteniu-z-vazby-tvrdi-fico

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.