Lavazza 22.12.2022 20:37 Zobraziť v diskusii

Re: Európska únia

Tak toto mi úplne odpálilo dekel:

https://www.hlavnespravy.sk/qatargate-eva-kailiova-sa-citi-zradena-svojim-partnerom/2996006

Poslankyňa Európskeho parlamentu sa má vo štvrtok dostaviť na súd v súvislosti s obvineniami z korupcie, ktorý rozhodne o tom, či môže byť prepustená z väzenia, informuje POLITICO

Grécka europoslankyňa Eva Kailiová sa cíti byť zradená svojím priateľom, uviedol v stredu jej právnik pred prvým súdnym pojednávaním v Bruseli.

“Cíti sa zradená svojím partnerom, dôverovala mu a on ju zradil,” povedal Kailiovej grécky právnik Michalis Dimitrakopoulos. V tejto chvíli nie je povinná poskytnúť žiadne vyjadrenie k podstate prípadu, dodal právnik.

Kailiová je v centre špirálovitého vyšetrovania údajnej korupcie zo strany Kataru, ktoré otriaslo Európskym parlamentom a vyvolalo v Bruseli hlboké skúmanie európskej duše. Belgická polícia ju zatkla pri sérii razií, pri ktorých sa v jej vlastnom byte našlo okrem iného 150 000 eur.

Kailiin partner Francesco Giorgi patrí medzi štyri osoby, ktoré boli zatknuté na základe predbežných obvinení z korupcie, prania špinavých peňazí a účasti v zločineckej organizácii. Úrady majú podozrenie, že obvinení brali hotovosť alebo dary výmenou za presadzovanie záujmov cudzích krajín, ako je Katar, v Parlamente EÚ.

————-
Tak pekne. Takze najväčší problem he, že ju zradil frajer. Tak aké mame z toho ponaučenie?

Choré. Presne ako dal post @Kancelar tu: https://ksbforum.info/discussion/comment/15208#Comment_15208

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.