Súlad 22.12.2022 21:08 Zobraziť v diskusii

Re: Úvahy o Bohu, Vesmíre, Učení Ježiša Krista, časť 2

Estryd povedal/-a: prečo sa práve v dnešnom Rusku 'ozval' náš Stvoriteľ, prečo nie v inej časti sveta? alebo skôr v čase?

Takýchto kanálistov je po celom svete veľa. Aj v Česku je jedna, ktorá je dokonca vtelením Pána Ježiša Krista. Ani jeden takýto prípad, opakujem, ani jeden takýto prípad nebol komunikáciou s najvyšším Stvoriteľom. Preto som aj voči tejto knihe z Ruska skeptický a dovolím si vyjadriť svoj názor, aj keď som ju nečítal, pretože náznaky už poskytol Estryd.

Jana Kyslíková - Hovory s Bohem, 2003

https://search.mlp.cz/cz/titul/hovory-s-bohem/2363189/#/getPodobneTituly=deskriptory-eq:1188-amp:key-eq:2363189

Autorka, inspirovaná stejnojmennou knihou N.D. Walsche přemýšlí o smyslu lidské existence a duchovních hodnotách.

Jana Kyslíková převibrovala

https://info.dingir.cz/2018/04/jana-kyslikova-previbrovala/

“Milovaní spolupracovníci a přátelé Boží rodiny, oznamuji vám, že dnes 1. 4. 2018 v časných ranních hodinách převibroval plně odpouzdřený duch Mé přímé inkarnace Jany do duchovního světa souvztažného s 5D a Novou Zemí v novém Multivesmíru a novém cyklu času.” Společenství spolupracovníků Pána Ježíše Krista, Boží rodiny se tak dočkalo dalšího krůčku v plnění plánu záchrany lidstva před životem v negativním stavu na planetě Země/Nula ve 3. dimenzi pod nadvládou Pseudotvůrců.

Boží rodina na Pražském hradě: převibrování Jany Kyslíkové je stále blízko

https://info.dingir.cz/2020/09/previbrovani-jany-kyslikove-je-stale-blizko/

Navzdory velmi nevlídnému počasí se v pondělí 28. září 2020 sešlo na Pražském hradě kolem čtyřiceti „spolupracovníků v týmu Boží rodiny“ Jany Kyslíkové. Dalších sedm osob se z důvodu protipandemických opatření ve stejný čas sešlo na Bratislavském hradě, aby se připojili alespoň telefonicky. Setkáním si tito lidé připomněli událost, k níž na Pražském hradě paradoxně nedošlo před 17 lety. Jana Kyslíková tehdy ve své první knize Hovory s Bohem předpovídala, že zde 28. září 2003 přesně v pravé poledne dojde ke zhmotnění Boha.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.