Sherhi 26.12.2022 17:45 Zobraziť v diskusii

Re: Vízie budúcnosti, predpovede a proroctvá

@Súlad povedal/-a:

Pokrivený charakter Ing. Pavla Ľuptáka

To je gól... Zistil som, čo mi na Pavlovi Ľuptákovi nesedelo. Video som posunul kolegovi v práci a ten hneď na mňa, že či viem čo je to za človeka. Ja že nie. A on, že tento pánko bol pred viac ako desiatimi až pätnástimi rokmi vysokopostavené zviera v pyramídovej hre Avalanche (Lavína), ktorá od ľudí lákala na tú dobu horibilných 70000 slovenských korún s tým, že keď zoženiete ďalších piatich, peniaze sa vám vrátia. Legalizované to vraj mali nejakým nakupovaním zbytočností za znížené ceny.

Prednášky, ktoré Ľupták spomína vo videu, neboli aby ľuďom pomohol a otvoril im oči, ale aby zarobil a organizoval ich pod hlavičkou Avalanche. To s nimi prešiel celé Slovensko a Česko. Mesačne mal vraj najmenej 50-60 tisíc Sk, čo v tej dobe nemal ani riaditeľ banky a vozil sa na novučičkom Volve, ktoré dostal každý, kto nalákal dostatok ľudí a postúpil v pyramíde na jednu z vyšších pozícií. Kolega sa nechal nalákať a peniaze zaplatil. Nasledovali školenia ako manipulovať s ľuďmi, typické pre všetky pyramídové hry. Napriek tomu nikoho ďalšieho nezohnal a o peniaze prišiel.

Ľupták už desiatky rokov parazituje a tvári sa, aký veľký je to ľudomil. Ľahko sa obchoduje so zlatom, solárnymi panelmi, prenajíma dom na Mauríciu, mudruje a tvári sa aký si geniálny a skvelý, keď si sa rozbehol za stovky tisíc až milióny od naivných oklamaných ľudí. Je jedno, že hovorí rozumne, jeho mravný kredit ho okamžite diskvalifikuje z hry. Intuícia ma nesklamala a pocit, že si Pavol Ľupták iba robí dobré meno (PR) a podporuje svoj vlastný biznis so zlatom a solárnymi panelmi bol na mieste. Je to obyčajný vlk v rúchu baránkovom.

Ešte letná vilka v Španielsku, to vraj dokáže prenajať na celý rok každá slovenská rodina keď sa spojí dokopy :D

Tuším to bola kniha Freakonomics kde krásne rozoberali čo v tomto systéme predáva na trhu a vyšlo im, že strach. Keď som počul ako tu majú lietať jadrové zbrane na Bratislavu tak si hovorím dobre, tento človek vôbec nevie čítať aktuálne geopolitické dianie. Jediné niečo hodnotné je pár videí o finančnom systéme, čo je len séria od Mike Maloney len v slovenčine a trochu horšie čo sa kvality obsahu týka.
Ale vyšiel mu fajn dôchodok, podľa jeho slov platil celý život od prevratu minimálne odvody ako SZČO a aj tak má takmer 500€ dôchodok.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.