Rusofil 28.12.2022 20:52 Zobraziť v diskusii

Re: Kniha o Usporiadaní sveta

Hox povedal/-a: A tyto 3 osoby jsou.... ?

Horus - narozen 25.prosince
- matka panna Isis Meri
- jeho narození doprovázeno hvězdou na východě, která 3 králům umožnila najít a uctít spasitel
- ve věku 30 let byl pokřtěn postavou zvanou Anap a tím začala jeho vláda
- Horus měl 12 učedníků, kteří jej doprovázeli, dělal zázraky, jako chůze po vodě, nebo zázračně uzdravoval
nemocné
- byl znám i pod jinými jmény - Pravda (Istina), Světlo, Posvěcený syn Boží, Boží pastýř, Beránek Boží a další.
- poté co byl zrazen Typthonem, byl Horus ukřižován, 3 dny mrtvý a poté vstal z mrtvých

Attis - narozen 25.prosince
- matka panna Nana Mary
- ukřižován, uložen do hrobky, po 3 dnech vstal z mrtvých

Mitra - narozen 25.prosince
- matka panna
- 12 učedníků, prováděl zázraky, léčil nemocné
- po smrti pohřben, po třech nech vstal z mrtvých
- také známý jako Pravda, Světlo
- den jeho uctívání určen na neděli
Ježíš - narozen 25.prosince
- matka panna Marie
- 12 učedníků
atd....
Jak je to tedy doopravdy. 25.prosince je na noční obloze nejjasnější hvězda Sirius, do zákrytu které se dostanou další 3 hvězdy, nazývané 3 králové, kteří pozorují zrození Slunce - Božího syna na východě. Hvězda Sirius je oproti hvězdám 3 králů na východě.
Panna Marie označuje souhvězdí Panny, taktéž známé jako Virgo. Starodávný symbol pro Virgo, bylo písmeno M (https://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_(astrology) ).
Proto jména matek panen Myrra (Adonis), Maya (Budha), Marie (Ježíš) atd. Souhvězdí panny je také známo jako Dům chleba. Panna drží v náručí snop pšenice, reprezentující srpen a září, jako čas sklizně. Doslovný překlad názvu Betlém, je Dům chleba.
Betlém tedy ukazuje na místo na obloze a ne na Zemi, na souhvězdí Panny, dům chleba. Další fenomén je spojen s pohybem Slunce v prosinci. 22 prosince je nejkratší den, tudíž Slunce umírá a přestane se pohybovat na jih (z pohledu severní polokoule) další 3 dny tj. 22, 23, 24. A během těchto 3 dnů je Slunce nejblíže souhvězdí Jižního kříže, tedy Kříž. A poté, 25.prosince se Slunce opět posune o jeden stupeň tentokrát směrem na sever.
Proto se říká:
Slunce (Ježíš), zemřelo na kříži, bylo mrtvé po tři dny, aby bylo vzkříšeno a znovu zrozeno.
Proto mají všechny tyto postavy, které jsem vyjmenoval, ale je jich mnohem více, stejný koncept. Zrození, ukřižování, smrt po 3 dny a pak z vzkříšení.
12 učedníků znamená 12 znamení, kterými Slunce cestuje. Zvěrokruh ale není jen symbolickou kresbou, ale je v něm zašifrována celá pravda. Stačí se na jen pozorně podívat.
Uvidíme tam kříž, který není symbolem křesťanů, byl tady dávno před nimi, je to jeden ze symbolů jazyčníků.
Proto byl i Ježíš dříve znázorňován s hlavou na kříži, protože Ježíš je Slunce. Božské Slunce, Světlo světa, vzkříšený Spasitel, který přijde znova. Se svou trnovou korunou - světelnými paprsky.
Je toho ještě mnohem více, ale to si již zájemci mohou nastudovat sami.
Takže závěrem, Ježíš je vymyšlená postava, která měla za úkol uvést lidstvo z věku Berana do věku Ryb, který končí a tudíž je potřebné NOVÉ náboženství, které uvede nový věk, věk Vodnáře. Proto je nyní křesťanství potíráno a také vše, co reprezentovalo, svoji roli splnilo. Za chvíli tady budeme mít nového Spasitele, který nás uvede do Nového věku, věku Vodnáře. GP na tom usilovně pracuje. Jak je to s papeži? Nepřesluhují náhodou? Neměl být Benedikt tím posledním ? Dnes jsem četl zprávu o tom, že žije své poslední dny. Osoba, která sedí dnes ve Vatikánu na papežském stolci, je pseudo papež.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.