Hox 29.12.2022 20:44 Zobraziť v diskusii

Re: Kniha o Usporiadaní sveta

@Súlad povedal/-a:

@Hox povedal/-a:
Můj názor je že nemáš páru o čem mluvíš, nemáš páru o skutečné historii a šíříš tu ezo bludy, které nevydrží jakoukoliv kritiku, pokud člověk začne skutečně přemýšlet. Ty jsi měj svůj názor, neberu ti ho ale nezajímá mě, a o diskusi s tebou nemám zájem.

Koho by zajímal můj názor: Rusofil se vás tu (nejen v tomto vlákně) snaží namotat na systém lží, který má podobné kořeny jako kniha zde diskutovaná. Kdo tyto koncepty obejde širokým obloukem a dá je do karantény, udělá sám sobě dobrou službu.

Máš nejaký argument mimo osobnej roviny? Svoj názor si vyjadril, ale bolo by dobré, keby bol podložený aj niečím konkrétnym, nielen dohadmi a špekuláciami. Vopred ďakujem za odpoveď. Pevne verím, že sa dopracujeme k niečomu rozumnému.

Nemám zájem o diskusi s někým, kdo jeví známky posedlosti a potřeby šířit svůj pohled na svět asertivním způsobem, ačkoliv reálně o věcech které tak kategoricky tvrdí, nic s jistotou neví a vědět nemůže. Ale přitom nesnese jakýkoliv nesouhlas se svými názory. Kdo to nevidí tenhle aspekt činnosti Rusofila, asi už nepomůžu. Vezměme například jeho tvrzení, že Ježíš neexistoval. Může to Rusofil vědět? Pochopitelně nemůže, a psychicky zdravý člověk si připouští možnost, že se mýlí. Ne tak on, prezentuje to jako fakt a nesouhlas s jeho názory vyvolá agresi a další prosazování téhož.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.