dum 29.12.2022 20:52 Zobraziť v diskusii

Re: Kniha o Usporiadaní sveta

@Rusofil povedal/-a:

dum povedal/-a: Prečítaj si ak chceš čo som ostatne odpísal Estrydovi.

Poctivpě to tady čtu, ale nerozumím. Asi moje levá hemisféra na to nestačí. I Hox mě již prokoukl, že nemám o ničem páru. ;)
Proto to jen čtu, ale do duchovní diskuse se nezapojuji, pro mě je to vysoký level. Já jsem moc jednoduchý, mě stačí, že vím, že Bůh je, komunikujeme spolu, ale jakou technologii při tom používá, dokud naše komunikace funguje, mi je jaksi jedno.
Myslel jsem, že mi poskytneš nějaký skutečný důkaz např. o zvěstování. Mě se to přihodilo, že mi takové zvěstování přišlo, ale bral jsem to, že je přímo od Boha, neunavoval jsem se tím, abych zkoumal, jestli to byl anděl, archanděl, nebo cherubín. Bral jsem to tak, že to bylo od Boha. Přece, když telefonuješ, nebo se díváš na TV, také nemusíš znát technologii a všechny zaměstnance TV, důležité je, že k tobě informace došla, ne?

Ak si si istý že je to Boh či niekto z jeho blízkosti to je v poriadku, no môže to byť aj niekto z opačnej strany a to veľmi presvedčivý. Rozlíšenie informácií a zdrojov je dôležité a potrebné. Tvoje duchovné debaty sú v poriadku, berieš to dosť z hľadiska hmoty a ľudských zmyslov. Dôkazov napr. hmotného objavenia sa bytostí je málo a sú nedôveryhodné z pohľadu ľudí. Ak by sa objavil pred mnohými ľudskými očami Absolútny napr. v tele Ježiša Krista na oblohe na zlatom tróne v tejto fáze úpadku, myslíš si že väčšia polovica by to nespochybňovala? Neveriacich Tomášov je neúrekom. Absolútny je predsa všade v nás, s nami, medzi nami, okolo nás... Už len čakám kedy sa zjaví "posol SAV " Ogar ako blesk z jasného neba a antichristovská úderka bude v plnej sile🙂 (na odľahčenie, nič v zlom)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.