Rusofil 30.12.2022 17:12 Zobraziť v diskusii

Re: Kniha o Usporiadaní sveta

Lavazza povedal/-a: Svätým ružencom sa zachránime, posvätíme, potešíme nášho Pána a získame spásu mnohých duší.

Vždyť tady se jasně říká, koho máme potěšit. Pána, v Češtině Hospodina, ne Boha. Pán nad námi panuje, Bůh je naším otcem.
Teď o Vánocích jsem se zase přesvědčil o tom, jak funguje křesťanský egregor. K rodičům přišel domů farář vyzpovídat je a přikázal jim, aby Štědrovečení večeře byla v 18:00, aby se tak křesťané duchovně spojili. Jinak řečeno, aby posilnili křesťanský egregor. Když jsem se po večeři mámy zeptal proč tak nástojila, aby byla večeře v 6, tak z ní vypadlo, že to bylo na příkaz faráře.
Dle mého, se křesťané již 2000 let modlí k kde komu, jen ne k Bohu. A z roka na rok je to tady horší. Po ovoci poznáte je. Současný svět vypadá podle toho, kdo tady vládne. Hospodin přivedl svět na pokraj Armagedonu. Nebo tady někdo věří, že Bůh chtěl, aby svět vypadal tak, jak vypadá dnes?
2000 let se lidé modlí a modlí, a ono to tady jde od deseti k pěti. Tak jak to, že ty modlitby nefungují? Buďto lidé používají špatné modlitby, nebo se nemodlí k Bohu. Nebo obojí. Při modlení a klečení na kolenou miliard lidí, někteří se modlí i 5x denně, tlučou i hlavou o zem a i tak to nepomáhá. Tak nevím, o kolik víc se ještě mají lidé, podle sestry Lucie modlit. Vážně ne.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.