Hox 31.12.2022 07:23 Zobraziť v diskusii

Re: Kniha o Usporiadaní sveta

Rusofil povedal/-a: Právě proto tady píšu, nespoléhat se na žádné psané texty a komunikovat s Bohem na přímo. Jde to, jsem toho důkazem. Zázraky se dějí těm, kdo na ně věří. Já Bohu věřím celou mojí bytostí. Kdybych ti řekl vše co jsem zažil, nevěřil bys tak, jak nevěří Hox.

To pochopitelně nemůžeš vědět, že bych nevěřil, třeba bych ti řekl "nic zvláštního, ale poslouchej co jsem zažil já...". Otázka ve které bysme se asi neshodli je to, jestli jsi v kontaktu s Bohem nebo s démony, kteří s tebou manipulují. Všimni si, že tvoje čisté úmysly nezpochybňuji, pouze tvoji interpretaci toho, co se děje. Připomněl bych kauzu Doreen Virtue, tyto věci se dějí.

V obecné rovině, jelikož věřím že padlí andělé, kteří se dali na stranu Satana v jeho válce proti lidem a Bohu, měli sexuální kontakty s lidskými ženami a výsledkem tohoto spojení byly bytosti známé jako Nefilim, kteří měli nadpřirozené schopnosti a lidé je uctívali jako bohy, a že tito hybridé měli klíčový vliv na dějiny a stále existují, i když už nevystupují otevřeně jako kdysi, tak myslím že bys měl problém mi sdělit něco, co by mě překvapilo.

Něco na rozšíření obzorů. Považujete za možné, že v dnešní době v české republice se děje následující? Osamělé ženy a dívky zažívají sexuální útoky ze strany nemateriálních entit (démonů), přičemž to probíhá přibližně následovně. Děje se to zpravidla při usínání nebo v noci, žena cítí na sobě fyzické dotyky něčích rukou, i když je sama a nikdo tam není. Lépe řečeno nikoho nevidí, ale dotyky cítí. Často je doprovázeno vyvolávání sexuálního vzrušení bez zjevného důvodu. Dále je několik variant. Stává se že oběť zažívá paralýzu a nemůže se hýbat, a cítí fyzické vniknutí do vagíny a kopulační pohyby, které ji přivedou k vyvrcholení. I když stále nikoho nevidí, ale fyzické projevy na těle cítí. Může to mít formu jak bolestivého znásilnění, tak i "hvězdného" sexuálního zážitku, jaký nejde se skutečným mužem zažít. Po aktu na sobě, nebo v sobě, cítí oběť studenou tekutinu, i když fyzicky opět nic nevidí a při kontrole tam "nic není". Ale vjem tam je. Druhá možnost je, že paralýza není přítomná, a nastupuje jen fyzický akt s neviditelným milencem.
Dále jsou přítomny ve vetšině případů tyto okolnosti. Pokud to dotyčné nevadí / nebrání se tomu, tak je démon stále více "vlezlý" a stále více si dovoluje, až třeba do takových případů, v extrému, kdy svou vyhlédnutou sexuálně uspokojuje nebo dráždí pohyby ve vagíně kdykoliv během dne, bez jejího svolení, třeba během cesty do práce, během vyučování, během chůze, kdykoliv. Dotyčná se dostává do područí sexuálního démona, který si s ní dělá co chce, a nerespektuje její vůli.
Démon se umí pro svou "milou" i krátkodobě zhmotnit takže ho normálně vidí, pokud k tomu dá dotyčná svolení. Děje se to celé buď dívkám / ženám co nemají partnera a nejsou v manželství, nebo takovým, co partnera mají ale nejsou s ním sexuálně spokojené. Nejčastěji se to děje mladým dívkám a ženám, výjimkou není ani nízký věk, třeba 12-13 let.

Co myslíte, je tohle realita která se může dít třeba vaší sousedce, nebo si dělám legraci a věším tu bulíky na nos?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.