Lavazza 31.12.2022 09:04 Zobraziť v diskusii

Re: Silvestrovský špeciál, lúčime sa so starým rokom a vítame Nový rok

Tak Vám priatelia želám veselého Silvestra. Je to vlákno určené na odhliadnutie sa za starým rokom, čo Vám vzal, čo dal a aké očakávania máte od Nového roka a nového roka:-)

Keď začal rok 2022 a zúrila očko propaganda, tak som si povedala, že to musím nejako ustáť, že to nemôže ísť takto donekonečna a 3.1. alebo 4.1. som na na vzdory všetkým opatreniam vybrala do Prahy. Na hraniciach po mne ani pes neštekol, je tam rozhodne iná situácia ako dnes. Potom prišla špeciálna operácia, reštrikcie, všetky tie opatrenia našej vlády, tento chaos, čo tu zrejme na základe inštrukcií vytvorili, že dôležité bude tento rok prežiť a že napätie opadne. No neopadlo.

Čo mi dal rok? Prečistili si mi vzťahy s niektorými mojimi kamarátmi, priateľmi a čo mi to vzalo, práve tie niektoré vzťahy. S otvorenými očami pozerám, čo s ľuďmi robí propaganda, ako sú slepí a vôbec sa nad vecami nezamýšľajú. A takto je to so všetkým, každá jedna udalosť, čo nastala, má kladnú aj zápornú stránku.

A čo pre rok 2023? Vydržať. Inšpiroval ma k tomu rozhovor s Dr. Pekovou, že najdôležitejšie bude určiť si hranice vlastnej sebeúcty, že ďalej už nejdem. Vykašlať sa na všetky sprosté opatrenia, veď sme to videli - treba rúška, potom niektorým netreba, potom škodia atď. My musíme vedieť, čo je pre nás a pre našu rodinu najlepšie, a dodržiavať len to, čo nám dáva zmysel.

Tak Vám všetkým prajem veľa zdravia, hodne síl a optimizmu. Ostane nenarodili sme sa do tejto doby náhodou!

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.