Rusofil 31.12.2022 14:07 Zobraziť v diskusii

Re: Kniha o Usporiadaní sveta

@Hox povedal/-a:
To pochopitelně nemůžeš vědět, že bych nevěřil, třeba bych ti řekl "nic zvláštního, ale poslouchej co jsem zažil já...". Otázka ve které bysme se asi neshodli je to, jestli jsi v kontaktu s Bohem nebo s démony, kteří s tebou manipulují. Všimni si, že tvoje čisté úmysly nezpochybňuji, pouze tvoji interpretaci toho, co se děje. Připomněl bych kauzu Doreen Virtue, tyto věci se dějí.

Chápu, že si nedovedeš představit, že Bůh by mohl mluvit s tak, pro tebe nesympatickým člověkem, jako jsem já, ale dovedeš si docela dobře představit, že jsem napojen na ďábla.

V obecné rovině, jelikož věřím že padlí andělé, kteří se dali na stranu Satana v jeho válce proti lidem a Bohu, měli sexuální kontakty s lidskými ženami a výsledkem tohoto spojení byly bytosti známé jako Nefilim, kteří měli nadpřirozené schopnosti a lidé je uctívali jako bohy, a že tito hybridé měli klíčový vliv na dějiny a stále existují, i když už nevystupují otevřeně jako kdysi, tak myslím že bys měl problém mi sdělit něco, co by mě překvapilo.

S tímto tvým tvrzením nemám problém, mám v tomto směru podobný i když ne totožný názor.

Něco na rozšíření obzorů. Považujete za možné, že v dnešní době v české republice se děje následující? Osamělé ženy a dívky zažívají sexuální útoky ze strany nemateriálních entit (démonů), přičemž to probíhá přibližně následovně. Děje se to zpravidla při usínání nebo v noci, žena cítí na sobě fyzické dotyky něčích rukou, i když je sama a nikdo tam není. Lépe řečeno nikoho nevidí, ale dotyky cítí. Často je doprovázeno vyvolávání sexuálního vzrušení bez zjevného důvodu...

Tady ses docela odvázal a dokonce to na mě působilo, jakoby promluvil reinkarnovaný vrchní inkvizitor. Už chyběla jen mučírna a ohnivá hranice. Ve středověku u nás bylo upáleno za nařčení "obcování s ďáblem", které si popsal, tisíce krásných a nevinných žen. Stačilo nařčení, že je bosorka, a obcuje s ďáblem. Radím podívat se na film "Poslední bosorka". Uvidíš tam své soukmenovce.

Co myslíte, je tohle realita která se může dít třeba vaší sousedce, nebo si dělám legraci a věším tu bulíky na nos?

Pokud je to realita, mám ti ji nahlásit?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.